De Groene Eem - 44-57 m2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 249.750,- tot € 343.250,-

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 57m2
Kaveloppervlak
84 - 165m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

NU IN VERKOOP - Vanaf € 249.750,- v.o.n.

Details:
- Start verkoop donderdag 23 februari via de website;
- Schrijf je 1x in. Ook wanneer je met een partner wil kopen, lever je deze gegevens aan bij jouw inschrijving;
- Toewijzing start maandag 27 februari 12.00 uur;
- Toewijzing gebeurt alleen op basis van volledige inschrijving;*
- Vanaf dinsdag 28 februari nemen de makelaars contact met je op als je een woning toegewezen hebt gekregen voor het plannen van een optiegesprek.

* Let op: Zorg ervoor dat al je informatie up-to-date is in je account. Lever alle informatie juist en compleet aan voor je jouw inschrijving voltooid. Ook de informatie over jouw financiële situatie. Een volledige en juiste inschrijving kunnen de makelaars het snelste in behandeling nemen. Raadpleeg eventueel voor de verkoop start een hypotheek adviseur.

DE WONINGEN

DE DOL - vanaf € 249.750 v.o.n.
ca. 44 m2 (GBO)
Rug-aan-rug woningen
Actueel aanbod via de website

DE VLET - vanaf € 322.250,- v.o.n.
ca. 57 m2
Rijwoningen
Actueel aanbod via de website

De Groene Eem
Modern wonen omgeven door groen

Aan de Goudplevierweg in Almere vind je De Groene Eem. Deze nieuwe wijk wordt ruim opgezet en een fijne mix van tussen- & hoekwoningen, twee-onder-een dakwoningen en vrijstaande woningen. Een wijk als De Groene Eem kent zijn gelijke niet in Almere en omgeving. De straten zijn ruim, er is veel oog en aandacht voor kwalitatief groen in de wijk en de woningen zijn zo uitgevoerd dat ze naadloos in de omgeving passen.

Wonen in Oosterwold
De Groene Eem ligt in Almere Oosterwold. Oosterwold is niet vergelijkbaar met andere wijken in Almere. Oosterwold wordt gekenmerkt door haar weidse opzet en rijke diversiteit aan projecten en woningen in verschillende schalen. Onder meer een continu groen landschap, stadslandbouw, gemeenschapszin en duurzaamheid staan hierin centraal.

In de Groene Eem staat De vrijheid in de natuur voorop. Ook is het mogelijk om met buurtgenoten gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Van het bijhouden van stadslandbouw in de vorm van (moes)tuinen tot het organiseren van evenementen in het buurtgebouw. Voor ieder wat wils.

BOUW GESTART
Eind 2022 zijn we gestart met de bouw van De Groene Eem. Onze bouw updates zijn te volgen via onze nieuwsbrief (inschrijven via de website) of op onze social media kanalen.
Instagram: https://www.instagram.com/de.groene.eem
Facebook: https://www.facebook.com/de.groene.eem

KOM LANGS
In ons verkoopcentrum zijn naast verschillende 3D-modellen van de woningen ook een maquette van de wijk aanwezig. Om jouw ervaring nog beter te maken is er ook een 3D-experience in het veld. Leen een VR-bril en trek de wijk in. Op verschillende gemarkeerde punten in de wijk kun je om je heen kijken alsof je al midden in De Groene Eem staat. Zo krijg je een beter beeld van de ruimte. In het veld kun je ook alle bouwnummers terugvinden. Heb je je oog al laten vallen op bepaalde bouwnummers, dan kun je nu de ligging bekijken.

Openingstijden verkoopcentrum:
Woensdagen: 15.00 uur - 17.00 uur
Vrijdagen: 10.00 uur - 12.00 uur

Locatie: bouwplaats bij Goudplevierweg 5, Almere

ENERGIE
De woningen zijn extra energiezuinig. De Dol en De Vlet zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Het klimaat in je woning is ieder seizoen aangenaam. In de winter wordt jouw woning verwarmd door de vloerverwarming. Ditzelfde systeem zorgt voor verkoeling op warme dagen. Dankzij de uitstekende isolatie van jouw woning houdt de juiste temperatuur langer vast.

PARKEREN
De hoekwoningen, twee-onder-een dakwoningen en de vrijstaande villa’s hebben twee parkeerplekken op eigen terrein. De tussenwoningen krijgen een eigen aangewezen parkeerplaats nabij de woning. Voor bezoek zullen er voldoende openbare plekken beschikbaar zijn. Er wordt ook geïnventariseerd wat de laadbehoefte is voor elektrische- en hybride auto’s.

BUURTEN
De Groene Eem is zo opgezet dat je er verschillende ‘buurten’ kunt vinden. De uitstraling van de straat en de woningen vormen in ieder buurtje een familie. Afstemming in steen, kleur en metselverbanden vormen de basis voor de herkenbaarheid van de buurten. Ook de invulling van de groenvoorziening en de straatpatronen zijn per buurt afgestemd.

BUURTGEBOUW & SPEELVOORZIENINGEN
In de groene wig, centraal in De Groene Eem, vind je het buurtgebouw. Deze bijzondere plek ligt volledig ingebed in het landschap. In dit buurtgebouw kun je bijvoorbeeld je buren ontmoeten of samen kleinschalige buurtevenementen organiseren.

Buiten het buurtgebouw vind je verschillende speelplaatsen met allerlei speeltoestellen. Voor ieder wat wils.

Bij het buurtgebouw ontspringt ook “de nieuwe Eem” deze kringelt door de wijk onder andere langs verschillende kleinschalige stadslandbouw initiatieven.

De invulling van de speelplaatsen en bijvoorbeeld de stadslandbouw locaties zal op een later moment vorm gaan krijgen.

VOORZIENINGEN
In de naastgelegen wijk ‘t Groene Wold bevindt zich een winkelcentrum. Hier vind je een Albert Heijn, Kruidvat, Aldi, Action en verschillende buurtwinkels. De biologische supermarkt Odin bevindt zich ook op loop-/fietsafstand van De Groene Eem.

Binnen een kwartier sta je met de auto in het centrum van Almere. Een fijne stad met zowel alle grote winkelketens als charmante lokale winkels. Genieten van een heerlijke lunch of diner doe je in een van de restaurants aan het horecaplein.

In 2022 heeft een basisschool de deuren geopend in Oosterwold. Naar verwachting opent medio 2024 een andere basisschool, direct naast de wijk, de deuren.

LEKKER NAAR BUITEN
Loop de wijk uit en je stapt zo één van de gebieden van Staatsbosbeheer in. Hier kun je naar hartenlust wandelen. Bovendien ben je op korte afstand zo in andere natuurgebieden in de omgeving. Maak een wandeling in de stadsbossen van Almere. Of pak de fiets en ga bevers spotten langs een van de vele oevers in het mooie landschap van Flevoland.

De omgeving van De Groene Eem kent ook verschillende mountainbike routes. Met een vignet op zak kun je er zo op uit voor een actieve fietsmiddag. En eenmaal thuis geniet je op de loungeset in je tuin van je heerlijke fietstocht.

SOCIALS
Volg De Groene Eem ook op Instagram en Facebook voor de laatste ontwikkelingen en bouwupdates.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Groene Eem - 44-57 m2
Start verkoop
23-02-2023
Koopwoningen
10
Prijs
€ 249.750,- tot € 343.250,-
Type woningen
Geschakeld, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden