Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

De Groene Eem - 44-57 m2

Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 249.750,- tot € 343.250,-

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 57m2
Kaveloppervlak
84 - 165m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

OPLEVERING START VOORJAAR 2024
We starten al vroeg in het voorjaar van 2024 met de oplevering van de eerste woningen. We starten met bouwnummer 1 en zullen blok voor blok opleveren vanaf het voorjaar van 2024. Ons verkoopteam kan jou informeren als je hier vragen over hebt. Dus… volgend jaar een zomerBBQ in jouw nieuwe tuin?

MODELWONING DE BOEIER
Er is een volledig afgewerkte en ingerichte modelwoning van het type De Boeier (ca. 94 m2) op de locatie die je kunt bezoeken op:
Woensdagen 15.00 - 17.00 uur
Vrijdagen 10.00 - 12.00 uur

Voor het bezichtigen van de modelwoning kun je je melden bij ons verkoopcentrum op de locatie. Een van onze collega's zal dan met je meelopen naar de modelwoning en je verder voorzien van alle informatie.

In verband met jouw veiligheid en die van onze collega's is het niet mogelijk de modelwoning op eigen gelegenheid of buiten openingstijden te bezoeken.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan zolang een bouwnummer niet verkocht is. Heb je interesse? Schrijf je ook gerust in voor de bouwnummers die 'onder optie' zijn. Je schrijft je dan in voor de reservelijst. Mocht het bouwnummer van je voorkeur beschikbaar komen en jouw inschrijving is de eerstvolgende op de reservelijst, dan nemen de makelaars contact met je op.

DE WONINGEN

DE DOL - ca. 44 m2 (GBO)
Rug-aan-rug woningen
Actueel aanbod via de website

De Dol is een rug-aan-rug woning met een woonoppervlakte van circa 44 m2. De woning is op de begane grond uitgerust met een toilet, compacte keuken en woonkamer met openslaande deuren naar jouw tuin. Op de eerste verdieping vind je de slaapkamer (ca. 12 m2) en de badkamer met een wastafel en een douche. Ook bevindt zich hier de technische ruimte. In de technische ruimte kun je ook jouw wasmachine en/of wasdroger aansluiten.

DE VLET - ca. 57 m2
Rijwoningen
Actueel aanbod via de website

De Vlet is een rijwoning met een woonoppervlakte van circa 57 m2. De woning is op de begane grond uitgerust met een toilet, keuken en woonkamer met openslaande deuren naar jouw tuin. Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers (ca. 11 m2 en ca. 7 m2) en de badkamer met een wastafel en een douche. De technische ruimte bevindt zich boven de trap. Er is een kleine berging aanwezig met de aansluiting voor jouw wasmachine en/of wasdroger.

De Groene Eem
Modern wonen omgeven door groen

Aan de Goudplevierweg in Almere vind je De Groene Eem. Deze nieuwe wijk wordt ruim opgezet en een fijne mix van compacte rug-aan-rug woningen, rijwoningen en royale vrijstaande woningen. Een wijk als De Groene Eem kent zijn gelijke niet in Almere en omgeving. De straten zijn ruim, er is veel oog en aandacht voor kwalitatief groen in de wijk en de woningen zijn zo uitgevoerd dat ze naadloos in de omgeving passen. Bovendien wordt dit een wijk waar je buren geen vreemden zijn, kinderen veilig kunnen opgroeien en spelend de wereld kunnen ontdekken. Samen met je buurtgenoten in De Groene Eem kun je van alles organiseren in het buurtgebouw, de groene zones cultiveren en samen de wijk tot bloei laten komen. Niks moet, veel mag!

Wonen in Oosterwold
De Groene Eem ligt in Almere Oosterwold. Oosterwold is niet te vergelijken met andere wijken in Almere. Oosterwold wordt gekenmerkt door haar weidse opzet en rijke diversiteit aan projecten en woningen op verschillende schaal. Onder meer een continu groen landschap, stadslandbouw, gemeenschapszin en duurzaamheid staan hierin centraal.

BOUW GESTART
Onze bouwupdates zijn te volgen via onze nieuwsbrief (inschrijven via de projectwebsite) of via onze social media kanalen.
Instagram: https://www.instagram.com/de.groene.eem
Facebook: https://www.facebook.com/de.groene.eem

KOM LANGS
In ons verkoopcentrum zijn naast verschillende 3D-modellen van de woningen ook een maquette van de wijk aanwezig. Uiteraard zit ons verkoopteam voor je klaar. Zij laten je graag ook onze volledig ingerichte modelwoning zien.

Openingstijden:
Woensdagen: 15.00 uur - 17.00 uur
Vrijdagen: 10.00 uur - 12.00 uur

Locatie: bouwplaats bij Goudplevierweg 5, Almere

LET OP: er wordt volop gebouwd. Voor jouw veiligheid en die van onze collega's op de bouw is het NIET mogelijk de bouwplaats te betreden of rond te rijden.

ENERGIE
De woningen zijn extra energiezuinig en zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Het klimaat in je woning is ieder seizoen aangenaam. In de winter wordt jouw woning verwarmd door de vloerverwarming. Ditzelfde systeem zorgt voor verkoeling op warme dagen. Dankzij de uitstekende isolatie van jouw woning houdt de juiste temperatuur langer vast.

PARKEREN
De hoekwoningen (De Jol, De Boeier en De Schouw) en de vrijstaande villa’s hebben twee parkeerplekken op eigen terrein. De tussenwoningen en compacte rijwoningen (De Dol en De Vlet) krijgen een eigen aangewezen parkeerplaats nabij de woning. Voor bezoek zullen er voldoende openbare plekken beschikbaar zijn. Er wordt ook geïnventariseerd wat de laadbehoefte is voor elektrische- en hybride auto’s.

BUURTEN
De Groene Eem is zo opgezet dat je er verschillende ‘buurten’ kunt vinden. De uitstraling van de straat en de woningen vormen in ieder buurtje een familie. Afstemming in steen, kleur en metselverbanden vormen de basis voor de herkenbaarheid van de buurten. Ook de invulling van de groenvoorziening en de straatpatronen zijn per buurt afgestemd.

BUURTGEBOUW & SPEELVOORZIENINGEN
In de groene wig, centraal in De Groene Eem, vind je het buurtgebouw. Deze bijzondere plek nodigt uit om je buren te ontmoeten en samen kleinschalige buurtevenementen te organiseren.

Buiten het buurtgebouw vind je verschillende speelplaatsen met allerlei speeltoestellen. Voor ieder wat wils.

Bij het buurtgebouw ontspringt ook “de nieuwe Eem” deze kringelt door de wijk onder andere langs verschillende kleinschalige stadslandbouw initiatieven.

De invulling van de speelplaatsen en bijvoorbeeld de stadslandbouw locaties zal op een later moment vorm gaan krijgen. Dit bepaal je namelijk -deels- samen met je buurtgenoten. Een moestuin, pluktuin of andere groene invulling? Er is van alles mogelijk.

VOORZIENINGEN
In de naastgelegen wijk ‘t Groene Wold bevindt zich een winkelcentrum. Hier vind je een Albert Heijn, Kruidvat, Aldi, Action en verschillende buurtwinkels. De biologische supermarkt Odin bevindt zich ook op loop-/fietsafstand van De Groene Eem.

Binnen een kwartier sta je met de auto in het centrum van Almere. Een fijne stad met zowel alle grote winkelketens als charmante lokale winkels. Genieten van een heerlijke lunch of diner doe je in een van de restaurants aan het horecaplein.

In Oosterwold is ook een basisschool. Naar verwachting opent binnen enkele jaren een andere (openbare) basisschool, direct naast de wijk, de deuren. Deze heeft nu al een tijdelijke locatie naast de wijk Vogelhorst.

LEKKER NAAR BUITEN
Loop de wijk uit en je stapt zo één van de gebieden van Staatsbosbeheer in. Hier kun je naar hartenlust wandelen. Bovendien ben je op korte afstand zo in andere natuurgebieden in de omgeving. Maak een wandeling in de stadsbossen van Almere. Of pak de fiets en ga bevers spotten langs een van de vele oevers in het mooie landschap van Flevoland.

De omgeving van De Groene Eem kent ook verschillende mountainbike routes. Met een vignet op zak kun je er zo op uit voor een actieve fietsmiddag. En eenmaal thuis geniet je op de loungeset in je tuin van je heerlijke fietstocht.

NATUURLIJK SAMEN
In de Groene Eem staat ‘De vrijheid in de natuur’ voorop. Ook is het mogelijk om met buurtgenoten gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Van het bijhouden van stadslandbouw in de vorm van (moes)tuinen tot het organiseren van evenementen in het buurtgebouw. Voor ieder wat wils. Samen met je buren komt de wijk tot bloei.

SOCIALS
Volg De Groene Eem ook op Instagram en Facebook voor de laatste ontwikkelingen en bouwupdates.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Groene Eem - 44-57 m2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
18 van 65 beschikbaar
Prijs
€ 249.750,- tot € 343.250,-
Type woningen
Geschakeld, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden