Nobelhorst Almere

Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 389.000,- tot € 765.000,-

Over dit project

Laatste huizen in het buurtje Aan het Bos nu in verkoop!

Op donderdag 27 oktober is de verkoop van de laatste 20 complete huizen in het buurtje Aan het Bos in het Marktdorp van Nobelhorst gestart. De huizen liggen dichtbij het bos en aan de brede laan door Nobelhorst.

In Aan het Bos woon je direct aan de bosrand en dit groene karakter zie je ook terug in de straten. Hier worden namelijk meer bomen geplant dan gebruikelijk is voor Nobelhorst. Kinderen spelen hier veilig buiten op de autoluwe straten. En vogels en vlinderen fladderen in het rond.

Op de kavelkaart op de website wwww.nobelhorst.nl vind je de nog beschikbare huizen uit Aan het Bos fase 1 én ontdek je de laatste 20 huizen van fase 2. Je hebt tot 7 november 12:00 uur om je digitale inschrijving definitief te maken via jouw account. Zoals vaak in Nobelhorst is er voorafgaand aan de start verkoop een VIP-traject geweest. Hierdoor staan enkele huizen al voor de verkoop onder optie. De bouw van de huizen in fase 1 is gestart!

Nobelhorst

In Nobelhorst is het heerlijk wonen, ondernemen en spelen. Hier geniet je van het dorpse karakter en de gezellige sfeer. Je maakt een praatje met de buren voor de deur en kinderen spelen na schooltijd heerlijk uren buiten. Het bos in jouw achtertuin zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen.

De huizen in de eerste dorpskernen van Nobelhorst, Het Brinkdorp en delen van De Vallei, zijn alweer een aantal jaar bewoond. Wel wordt er nog druk gebouwd in het zuidelijk deel van De Vallei, Het Klooster. Het is tijd om verder te bouwen aan het volgende deel van Nobelhorst: Het Marktdorp.

Het Marktdorp wordt ontwikkeld met extra aandacht voor groen. Dit zie je niet alleen terug in de prachtige deels groene oevers, maar ook in de extra groene en autoluwe straten met vele bomen en parkeerbossen. De centrale ontmoetingsroute van Nobelhorst loopt natuurlijk ook door Het Marktdorp. Met daarbij de vele slingerende wandel- en fietspaden in Het Marktdorp ontmoet je jouw buren gemakkelijk op straat en maak je veilig een ommetje naar de verschillende voorzieningen en ontmoetingsplekken. Hier kun je heerlijk thuiskomen!

Wat Nobelhorst, en daarmee ook weer Het Marktdorp, écht bijzonder maakt, is dat je hier ruimte krijgt voor eigen initiatief. Als je hier komt wonen, word je automatisch lid van een buurtschap. Hiermee krijg je de kans om je eigen buurt mee vorm te geven op de buurtkavel die bewoners samen in beheer krijgen.

Elk buurtje is anders
Nobelhorst bestaat uit Het Brinkdorp, De Vallei en straks ook Het Marktdorp. In Het Marktdorp komen de buurtjes Het Dorpshart, De Eilanden en Aan het bos. Elk met een eigen karakter en sfeer, maar altijd omringd door groen! Met een geweldig bos naast de deur en veel water in de buurt kun je je hier uren vermaken in de natuur. Wij zijn nu gestart met de verkoop en bouw van de huizen in het buurtje Aan het Bos. Aanbod in de Eilanden en het Dorpshart volgt in 2023.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nobelhorst Almere
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 389.000,- tot € 765.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden