Metropool Almere

Inschrijving geopend.
Almere - Almere
Toekomstig aanbod

€ 1.125,- p.m. tot € 2.400,- p.m.

Over dit project

Als een soort poortwachters flankeren de statige Metropool-appartementen de ingang van het karakteristieke treinstation van Almere Centrum. Waar voorheen Stationoffices jarenlang onderdak bood aan zakelijke huurders, bepalen nu twee luxe appartementencomplexen het straatbeeld. Voor deze make over werden de oude kantoorpanden duurzaam herontwikkeld. Ook werden er op beide gebouwen twee nieuwe verdiepingen geplaatst. Een transformatie die resulteerde in 9000 m² oppervlak verdeeld over 67 ruime appartementen in Almere.

De stijlvolle donker gekleurde gevels met elegante hoge ramen en royale balkons geven deze nieuwe stadspoort een ingetogen maar eigentijds cachet. En daarmee sluit Metropool perfect aan op de statuur van de jonge dynamische stad die Almere is.

Voor elk wat wils
Met oppervlaktes van 64 m² tot 139 m² en een aanbod van 2- tot 4-kamerappartementen biedt Metropool voor elk wat wils. De meeste appartementen bestaan uit twee lagen met een moderne verdeling van kamers, keuken, badkamers en balkon. Elk appartement beschikt bovendien over een eigen berging.

Gezinnen, maar ook singles en tweeverdieners voelen zich thuis op deze plek middenin de stad. Met meer dan 400 winkels en culturele centra binnen handbereik, en het openbaar vervoer tot aan je voordeur, ligt hier de wereld aan je voeten. Bovendien biedt het nabijgelegen Weerwater allerlei mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Metropool Almere
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 67 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.125,- tot € 2.400,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden