Nobelhorst - De Eilanden

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 475.000,- tot € 685.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 160m2
Kaveloppervlak
116 - 284m2
Inhoud
465 - 625m3

Over dit project

De verkoop is gestart!

De Eilanden liggen in Het Marktdorp, waar het leven met de natuur centraal staat. Hier vind je meer bomen dan tot nu toe gebruikelijk is in Nobelhorst. Parkeerbossen, natuurvriendelijke oevers en bomen zoals de treurwilg en de meidoorn zijn kenmerkend voor dit buurtje. Het vele groen én de grasstenen verlagen de temperatuur in de zomer en voorkomen wateroverlast in de herfst. Stapstammen en greppeltjes nodigen uit tot ontdekken en ravotten. Hier mogen je kleren vies worden!

In De Eilanden woon je op een van de twee eilanden, omringd door water. Centraal door dit buurtje loopt de groene oever en vind je de bomenweide met in de toekomst prachtige grote bomen. Hier spelen kinderen heerlijk in het gras en kun je op een zonnige dag picknicken in de schaduw. De huizen in De Eilanden hebben veelal een tuin aan het water en op een aantal plekken een fijne veranda voor de deur. Zo heb je altijd de verbinding met het water!

Het aanbod in dit nieuwste buurtje van Nobelhorst bestaat uit 6 rijhuizen en 8 twee-onder-één-kaphuizen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nobelhorst - De Eilanden
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 14 beschikbaar
Prijs
€ 475.000,- tot € 685.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden