Nobelhorst Het Dorpshart fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Toekomstig aanbod

€ 495.000,- tot € 680.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 161m2
Kaveloppervlak
130 - 252m2
Inhoud
492 - 627m3

Over dit project

In Het Dorpshart woon je dichtbij of rondom het marktplein: dé gezellige ontmoetingsplek van Het Marktdorp. Het marktplein is een heerlijk groen plein, omringd door bomen. Kinderen spelen hier eindeloos op het gras, terwijl je rustig op een bankje onder de buurtboom bijpraat met de buren.
In de luwte van (in de toekomst) grote bomen is het op een zomerse dag heerlijk vertoeven op het marktplein. Bijvoorbeeld aan de buurttafel, in het gras of voor je deur aan het gezellige plein. Na een werkdag strijk je hier heerlijk neer met een drankje. Kinderen spelen vrolijk buiten, terwijl je heerlijk ontspannen een boek leest.

De namen van de huizen in Het Dorpshart zijn genoemd naar oudhollandse spelletjes en staan voor openheid en gezelligheid met de buren, vrienden en familie.

In Het Dorpshart fase 2 bieden we 25 complete huizen aan. Het aanbod bestaat uit rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Allemaal compleet afgewerkt met luxe keuken en badkamer.
De luxe keuken heeft in de basis al een granieten werkblad en is uitgerust met luxe Siemens apparatuur, zoals een combi-oven, koelkast met vriezer én vaatwasser. Daarnaast wordt de keuken standaard voorzien van een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit. Ook een Quooker is in de basis al aanwezig!

De verkoop van Het Dorpshart fase 2 start woensdag 24 april! Je bent deze avond tussen 18.30 en 20.00u welkom in de informatieschuur.
Vanaf 3 april kan je alle woningen al op de website zien en kan je jouw favoriete huizen een hartje geven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nobelhorst Het Dorpshart fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
2 van 25 beschikbaar
Prijs
€ 495.000,- tot € 680.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden