De Werf Almere - Appartementen De Loods

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Toekomstig aanbod

vanaf € 287.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 50m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

De start van de verkoop staat gepland voor 23 april. Meld u aan op de projectwebsite om op de hoogte gehouden te worden.

Wonen in De Werf, Almere
De Loods is onderdeel van project De Werf, een uniek woonproject in Almere Nobelhorst. De architectuur is geïnspireerd op historische werfgebouwen met een industriële uitstraling als silo’s en loodsen. De woningen liggen direct aan de waterkant rondom een kleine haven. Het verschil met vroeger? Hier gaat het om een werf om te wonen. In woongebouwen met een robuuste architectuur in een modern jasje. De Werf is een mix van grondgebonden woningen en appartementen en telt 125 woningen in verschillende types.

De Loods
De compacte koopappartementen in De Loods, met een woonoppervlakte van circa 50 m2, tonen aan dat 'groots wonen' met een slimme indeling ook heel goed mogelijk is. Vanuit de fijne living met open keuken heeft u direct toegang tot het balkon op het zuiden. Hierbij heeft u prachtig uitzicht over de havenkom en het groen in de omgeving.

Met het openen van de naar binnen draaiende deuren haalt u eenvoudig 'buiten naar binnen' en verlengt u het woongenot. De slaapkamer is vanuit de living bereikbaar en heeft ruimte voor een inbouw kledingkast. De badkamer met toilet is via de slaapkamer te bereiken. De functionele, inpandige wasruimte met extra opbergmogelijkheden is riant te noemen.

Deze appartementen met één slaapkamer zijn ideaal voor starters, één- en tweepersoonshuishoudens of voor actieve senioren. In alle rust ontwaken, een boek lezen op het balkon of met een koffie in de hand van de groene omgeving genieten; in De Loods kan het!

De VON-prijs voor de appartementen begint vanaf € 287.500,-.

Bent u geïnteresseerd in een koopappartement in De Loods? Ga dan naar de projectwebsite: dewerfalmere.nl en schrijf u in! Heeft u vragen over De Loods? Neem dan contact op met DWE Nieuwbouw Makelaars via 088 – 80 89 000 en Zij helpen u graag.

Kenmerken
- 60 tweekamerappartementen met een woonoppervlakte van ca. 50 m2
- De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen, met 12 appartementen per woonlaag
- Fijne living met open keuken en direct toegang tot het balkon of terras op het zuiden
- Eén slaapkamer van circa 9 vierkante meter met een inbouwkast en direct toegang tot de badkamer
- Balkon of terras van circa 8 m2 met ruimte voor een tafeltje en een comfortabele lounge set
- Compacte badkamer met douche, wastafel en toilet
- Functionele wasruimte voor wasmachine met extra opbergruimte
- De appartementen hebben een zuidoriëntatie met fantastisch uitzicht over de havenkom en het groen in de omgeving
- Fietsparkeerplaatsen in de naastgelegen fietsenschuur
- Alle woningen zijn gebouwgebonden energieneutraal, dat betekent dat de energie die de woning verbruikt in balans is met de energie die wordt opwekt

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Werf Almere - Appartementen De Loods
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
16 van 60 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 287.500,-
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden