Kievitsland

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

€ 211.990,- tot € 577.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
299 - 750m2

Over dit project

Op een prachtplek in Almere Oosterwold ontstaat woondomein Kievitsland. De ruim opgezette landelijke wijk biedt riante kavels. De afmetingen van je kavel bepaal je zelf. Een deel mag je bebouwen. De ideale mogelijkheid om je woondroom te realiseren.
- update 01/01/2021 - Individueel bouwen is op dit moment alleen mogelijk als u al een optie op een kavel hebt, of als u ingeschreven staat bij de gemeente en een informatiebijeenkomst hebt bijgewoond. Wilt u een twee-onder-een-kapwoning of rijwoning? Dan dient u gezamenlijk ingeschreven te staan bij de gemeente. Zodra er weer grond uitgegeven wordt, zal Kievitsland weer gaan opstarten met projecten.
Wilt u op de hoogte worden gehouden van toekomstige projecten van Kievitsland? Schrijft u zich dan in op onze website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kievitsland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 211.990,- tot € 577.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden