MyOwnHome Pampushout Fase II, Almere - VERKOCHT

Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 259.500,- tot € 289.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 146m2
Kaveloppervlak
139 - 277m2
Aantal kamers
3

Over dit project

MyOwnHome Pampushout (Fase II) ligt in het Homeruskwartier in het nieuwe stadsdeel Almere Poort. Dit is de grootste woonwijk van Nederland die grotendeels door de eigen inwoners wordt ontwikkeld en gebouwd. Het stadsdeel wordt omringd door natuurgebieden, ligt op steenworp afstand het Almeerderstrand en Amsterdam is bereikbaar in circa. 20 minuten. Ook is er een winkelcentrum, een kinderopvang en vele andere voorzieningen.

Het project bestaat uit 7 unieke eengezinswoningen voorzien van een ruime tuin. De woningen zijn uniek omdat u samen met de architect uw woning zelf op maat kunt maken. U kunt kiezen uit verschillende gevelontwerpen, woningindelingen en kiezen voor opties als een Frans balkon, een uitbouw, openslaande deuren, etc.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht! In het 4e kwartaal van 2017 is er gestart met de bouw van de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
MyOwnHome Pampushout Fase II, Almere - VERKOCHT
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
7
Prijs
€ 259.500,- tot € 289.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden