LOOV Overgooi - fase 2

Almere - Almere
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
155 - 214m2
Kaveloppervlak
1561 - 1574m2
Inhoud
662 - 833m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

LOOV FASE 2

Exclusief wonen op een buitenplaats
Stel je voor dat je wakker wordt op je eigen buitenplaats, omringd door de serene schoonheid van de natuur. Wonen in Overgooi is een unieke ervaring waar rust, luxe en natuurlijke pracht samenkomen. LOOV is hét exclusieve woonproject dat deze droom werkelijkheid maakt, gelegen in een omgeving met uitgestrekte bossen, een prachtig meer en een overvloed aan vogelsoorten.

Dit project biedt zes verschillende villa’s, elk een meesterwerk op zich, die je samen met onze architect en aannemer kunt personaliseren. Kies uit een scala aan hoogwaardige materialen en afwerkingen om jouw perfecte buitenplaats te creëren. Na de enthousiaste reacties op de eerste fase, bereiden we ons nu voor op de lancering van fase 2.

De villa’s zijn gelegen op royale kavels van 1500 m², wat niet alleen een overvloed aan privacy garandeert, maar ook adembenemende uitzichten biedt op de omringende natuur. Hier kun je echt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven en genieten van het gevoel van ruimte en vrijheid dat een buitenplaats biedt. Ervaar het voorrecht van wonen op je eigen buitenplaats in Overgooi, waar luxe en natuur naadloos in elkaar overgaan.

In ieder detail van LOOV houden we rekening met de verandering van ons klimaat. Langs de lanen en in het openbare groen planten we bomen en heesters. Wadi’s fungeren als waterberging bij hevige overlast. Op je dak liggen zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp houdt het binnenklimaat behaaglijk. Zo woon jij groener dan groen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
LOOV Overgooi - fase 2
Start verkoop
05-07-2024
Woningen
8 van 8 beschikbaar
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden