Columbus Poort

Almere - Almere Poort
Actueel aanbod

€ 452.500,- tot € 517.500,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

36 appartementen in het Cascadepark Almere, met eigen parkeerplaats en royale buitenruimtes!
De bouw voorbereidingen op locatie zijn gestart! Dit betekend gegarandeerde start bouw!

Columbus Poort wordt gebouwd in het Cascadepark in Almere Poort. Hier vormen de twee luxe gebouwen, Pinta en Niña, de poort tussen het Homeruskwartier en het Cascadepark. De appartement zijn stuk voor stuk voorzien van royale buitenruimtes, waar je heerlijk kunt genieten van een heerlijk ontbijt, of een wijntje met de ondergaande zon.

36 twee- en drie kamerappartementen, verdeeld over twee gebouwen met stijl. Echte blikvangers! En stap je de deur uit, dan vormen vlonders en rietkragen een natuurlijke overgang van het water naar de gebouwen.

Rijke bloeiende beplanting versterken de biodiversiteit in het park en geven de gebouwen extra kleur en uitstraling. Door een doordachte opzet geniet je optimaal van de buitenruimte én je privacy.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Columbus Poort
Woningen
6 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 452.500,- tot € 517.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden