Groen Nobelhorst

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 389.000,- tot € 765.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 183m2
Kaveloppervlak
58 - 284m2

Over dit project

Het bestaat - in Groen Nobelhorst. Je beste thuis ooit. 60 duurzame woningen in het groen, op diverse locaties met hun eigen karakter. Zonlicht wordt schone energie. De energierekening blijft laag. Dat regelt je slimme huis. Met de buren ontwerp je een speeltuin of plant je een mini-bos. Geniet. Samen. Van dat eerlijke buitenleven.

Het ontwerp van Het Dorpshart, De Eilanden en Aan Het Bos is geïnspireerd op de omgeving en daardoor verschillen de buurtjes van elkaar. De architectuur vertoont ook veel variatie, zowel in uiterlijk als indeling. De woningen komen tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen, zodat mensen van alle achtergronden en leeftijden zich thuis zullen voelen in Groen Nobelhorst.

Nu in verkoop: 29 rijwoningen en 12 unieke halfvrijstaande woningen Aan Het Bos
De verkoop van de woningen in Aan Het Bos verloopt gefaseerd. Via de woningzoeker van ‘Groen Nobelhorst’ is te zien voor welke woningen je je nog kunt inschrijven en welke woningen onder optie of verkocht zijn. Als je je inschrijfformulier voor deze woningen invult, kun je maximaal vijf woningen opgeven in volgorde van je voorkeur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groen Nobelhorst
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
7 van 60 beschikbaar
Prijs
€ 389.000,- tot € 765.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden