Goudplevierhof

Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 395.000,-

Over dit project

Het project Goudplevierhof zijn 15 vrijstaande Mill Home Family woningen op een door bomen omzoomd erf i het Oosterwold gebied in Almere. Het betreft een herontwikkeling waarbij de bestaande opstallen worden gesloopt en er een klein beschut woonproject ontstaat.
Alle huizen zijn van hetzelfde type, 2 laags wonen met beneden een woon/eetkamer en badkamer, en boven 2 kamers. De huizen hebben een dak vol met zonnepanelen (energieneutraal dus lage lasten), een warmtepomp/airco systeem en Tricoya houten gevels. Duurzaam met een fijne akoestiek en een warme uitstraling. Op het erf wordt een nieuwe klinkerweg aangelegd. Iedere woning heeft minimaal 1 parkeerplaats en een schuur (of de gelegenheid er eentje in eigen beheer te bouwen). De grootte van de kavels verschilt, maar alle woningen liggen met zicht op de bomenrij voor optimale privacy.
Het plan ligt vlak bij het nieuwe winkelcentrum Oosterwold (AH, Aldi, drogist, bloemen, Action) en de boerderij Vliervelden met Odin supermarkt en horeca.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Goudplevierhof
Prijs
€ 345.000,- tot € 395.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden