New Brooklyn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 147m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

DOWNTOWN, NEW BROOKLYN ALMERE
New Brooklyn is een volledig nieuwe wijk binnen Almere Poort en bestaat uit 1.400 woningen. Vesteda heeft 167 gloednieuwe vrije-sector verhuurwoningen in Downtown voor u! Het aanbod bestaat uit ruime eengezinswoningen, royale appartementen en eigentijdse maisonnettes die gefaseerd worden aangeboden. Allen zijn voorzien van de modernste keukens, badkamers en energiebesparende apparatuur en technieken.

Het Downtown gedeelte van New Brooklyn bestaat uit 167 woningen waarvan 67 eengezinswoningen, 70 maisonnettes en 30 appartementen. Alle woningen worden instapklaar opgeleverd! Er zijn luxe Bruynzeelkeukens voorzien van inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche en enkele woningen hebben ook een bad. Daarnaast is er een wastafel en designradiator geplaatst. Het toilet is altijd apart te vinden. De wanden zijn voorzien van behang en gesaust in een neutrale kleur.

De eengezinswoningen zijn in verschillende types beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een drie- of vierslaapkamerwoning, en is het gemiddelde oppervlakte 122m2. De woningen hebben diepe tuinen wat perfect is voor de kinderen of uw huisdieren om in te spelen. Ook hebben enkele woningen een bad!

Binnen de maisonnettes vindt u veel variatie in types en kunt u twee of drie slaapkamers verwachten. Er is hiermee veel speling om nog een slaapkamer of een thuiswerkplek te creƫren. Met grote raampartijen, veel buitenruimte en mooi uitzicht over de markante wijk kunt u hier heerlijk vertoeven.

Op zoek naar een een- of tweeslaapkamer appartement? Wij hebben diverse types voor u beschikbaar bij de start verhuur in het tweede kwartaal van 2024! De complexen hebben ook binnentuinen waar alleen u en de andere buren van het complex van het extra groen kan genieten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
New Brooklyn
Start verhuur
2024 (2e kwartaal)
Woningen
98 van 167 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Tussenwoning

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden