LOOV Overgooi - fase 1

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

€ 990.000,- tot € 1.080.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
155 - 214m2
Kaveloppervlak
1684 - 2046m2
Inhoud
619 - 833m3

Over dit project

LOOV Overgooi – exclusieve villa’s op grote kavels

Deze fase bestaat uit 9 ruime kavels vanaf 1500 m2 gelegen aan de Meesweg. Deze 9 kavels aan de rand van het bos bieden je meer dan genoeg ruimte voor jouw droomwoning.
Daarbij kun je kiezen uit de 6 verschillende woningtypes, die je geheel naar eigen stijl en smaak inricht. Niet alleen binnen, maar ook buiten.

Wonen in Overgooi is een unieke ervaring waar natuur, rust en luxe samenkomen. LOOV is hét exclusieve woonproject gelegen in een prachtige omgeving, omringd door bos, een meer en een overvloed aan vogels. De villa’s in Overgooi zijn gebouwd op grote kavels en bieden daarom niet alleen veel privacy, maar ook een schitterend uitzicht op de natuurlijke omgeving. Als je op zoek bent naar een rustige en luxueuze plek om te wonen, dan is Overgooi jouw thuis.

Vrijstaande villa’s
Wonen met allure doe je in een vrijstaande villa in LOOV – het Gooische Buiten. Kies je voor een klassiek herenhuis, een statige jaren’30 woning of toch liever een stoere schuurwoning met veel glas? Via de enquête op de website kun je meedenken over welk type villa het best past in dit nieuwbouwproject. Bij LOOV kies je voor een ultieme woonbeleving, de saamhorigheid van een buurt en toch met volop ruimte voor individuele wensen.

Kavels van minimaal 1500 m2
Het gevoel van wonen op de ruimte, omgeven door bos en water. Je eigen kavel die minimaal 1500 m2 groot is. Jouw vrijstaande villa die door de ruimte rondom nog beter tot zijn recht komt. Door de organische indeling van de wijk voelt jouw kavel straks echt als een eigen buitenplaats. Wensen voor een grotere kavel? Laat het ons weten! LOOV als wijk bestaat uiteindelijk uit 10 woonclusters van maximaal 13 woningen per cluster.

Groene omgeving
Het Cirkelbos met zijn verrassende elementen is straks praktisch je achtertuin. Achter de dijk het kabbelende Gooimeer met in de zomer talloze bootjes, een strand in de buurt. Overgooi is een verrassende omgeving vol wandelpaden en fietsroutes, ook nog eens de perfecte playground voor de hond. Wonen in LOOV betekent ontsnappen aan de dagelijkse drukte en thuiskomen in een oase van rust en luxe. Niet alleen in eigen tuin, maar juist ook in alles wat de natuur rondom te bieden heeft. En dat allemaal binnen een half uur rijden van hartje Amsterdam en Utrecht.

Keuzevrijheid in type en materiaal
Kies uit verschillende type villa’s en de zorgvuldige selectie van het beste materiaal. Wordt het wit keimwerk of een grijsbruine gevelsteen? Of met de toevoeging van hout in de gevel? Een rieten kap of toch dakpannen? De kleur van de hardhouten kozijnen en boeidelen kies je ook zelf. Samen met de architect stel jij hier jouw droomvilla samen. Het gemak van een architectonisch goed uitgedachte woning met alle ruimte om er helemaal jouw eigen draai aan te geven.

Duurzaam
Gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van duurzaamheid. Dat zijn automatisch lage energielasten. Met een LOOVilla investeer je niet alleen in je eigen woongenot maar ook in een verantwoorde manier van wonen. Jouw villa is uiteraard gasloos en voorzien van de nieuwste technologieën.

Traditionele bouw
Een oerdegelijke manier van bouwen waar je van op aan kunt. In de loop der jaren heeft de traditionele manier van bouwen zich dubbel en dwars bewezen als beproefde en duurzame methode. Jouw LOOVilla wordt steen voor steen opgebouwd en gaat vervolgens generaties lang mee. Bovendien biedt het enorm veel flexibiliteit op het gebied van ontwerp en esthetiek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
LOOV Overgooi - fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
3 van 9 beschikbaar
Prijs
€ 990.000,- tot € 1.080.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden