De Werf Almere

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 180m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Nieuwbouwproject De Werf in Almere Nobelhorst is een uniek plan aan het water. Een veelzijdig project met in totaal 125 woningen. Je hebt de keuze uit 53 koopwoningen, 2 penthouses, 10 bootwoningen met steiger of gaat je voorkeur uit naar één van de 60 huurwoningen.

De Werf ligt aan het water van de Hoge Vaart. Ideaal om de dag te beginnen met een frisse duik of om de dag af te sluiten al dobberend op je sub. Hou je meer van het vasteland? Ook dan zit je hier op de goede plek met het Waterlandse Bos om de hoek. Geniet van de vele fiets- en wandelroutes. Deins jij niet terug voor een sportieve uitdaging? Als mountainbiker, hier of all trail liefhebber kan jij je hier urenlang vermaken.

Bereikbaarheid
Het centrum van Almere bereik je in minder dan 20 minuten op de fiets. Wil je toch liever naar een andere stad? De Werf ligt dicht bij de uitvalswegen naar de A27 en de A6. Amsterdam is zo op nog geen half uur te bereiken en hartje centrum duurt maar een kwartiertje langer.

Planning
Je kan nu nog meedenken over het plan. Wil jij mee sleutelen aan De Werf? Schrijf je dan nu in en beantwoord een korte vragenlijst binnen het account op de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Werf Almere
Koopwoningen
65
Huurwoningen
60
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden