De Werf Almere - Bootwoningen en Appartementen De Silo

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Toekomstig aanbod

€ 310.000,- tot € 1.070.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 196m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 6

Over dit project

Nieuwbouwproject De Werf in Almere Nobelhorst is een uniek plan aan het water en tussen het groen. Een veelzijdig project met in totaal 125 woningen, waarvan 65 koopwoningen en 60 huurwoningen. De woningen liggen direct aan de waterkant rondom een kleine haven. In het koopaanbod heb je de keuze uit 53 appartementen, 2 penthouses en 10 bootwoningen. Naar verwachting start de verkoop van de koopwoningen in de vierde week van januari 2024. De 60 huurappartementen komen richting de oplevering van de woningen te huur.

Woningzoeker
Om u alvast een beeld te geven hoe u hier straks kunt wonen vind u op de projectwebsite (www.dewerfalmere.nl) een interactieve woningzoeker. Hiermee kunt u het project in vogelvlucht bekijken en kunt u per bouwnummer zien waar de woning is gelegen. Ook worden hier o.a. de woning plattegronden, woonoppervlak, aantal (slaap)kamers en de prijsrange vermeld. Voldoet de woning aan uw wensen, dan kunt u het als favoriet duiden en als uw voorkeursnummer(s) opslaan. Zo kunt u straks, als de verkoop start, vlot inschrijven en uw voorkeuren op het inschrijfformulier aangeven.

Ligging en bereikbaarheid
De Werf ligt aan het water van de Hoge Vaart. Ideaal om de dag te beginnen met een frisse duik of om de dag af te sluiten al dobberend op je sub. Hou je meer van het vasteland? Ook dan zit je hier op de goede plek met het Waterlandse Bos om de hoek. Geniet van de vele fiets- en wandelroutes. Deins jij niet terug voor een sportieve uitdaging? Als mountainbiker, hier of all trail liefhebber kan jij je hier urenlang vermaken.

Vanuit De Werf bent u in minder dan een kwartier met de fiets in het centrum van Almere. Werken in Amsterdam en wonen in Almere? De Werf ligt vlakbij belangrijke uitvalswegen als de A27 en de A6, waardoor werk en vrienden snel te bereiken zijn. Met een half uurtje rijden bent u in het centrum van Amsterdam.

Planning
De voorbereidingen voor de start verkoop van de koopwoningen zijn in volle gang. Naar verwachting start de verkoop in de vierde week van januari 2024. Als u zich via de projectwebsite inschrijft wordt u door ons per e-mail op de hoogte gebracht Vanaf dat moment komt er een digitaal inschrijfformulier beschikbaar en kunt u definitief inschrijven voor uw favoriete woning(en). Daarnaast zal er ook een start verkoop event worden georganiseerd waar u zich voor aan kan melden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Werf Almere - Bootwoningen en Appartementen De Silo
Woningen
23 van 65 beschikbaar
Prijs
€ 310.000,- tot € 1.070.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden