De Groene Eem

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Actueel aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 180m2

Over dit project

KAVELS VOOR ZELFBOUW
Een tiny house, bungalow of tweekapper samen met vrienden of familie? Het kan op een kavel in De Groene Eem. Kies je voor een bouwkavel in De Groene Eem, dan kies je zelf hoeveel m2 je nodig hebt om jouw droomhuis te realiseren. De kavels zijn ca. 80 m diep, maar de breedte... die bepaal jij! Ontdek de mogelijkheden op onze projectwebsite.

LAATSTE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR

OPLEVERING GESTART
De oplevering van de eerste woningen in De Groene Eem is een feit!

MODELWONING DE BOEIER
Er is een volledig afgewerkte en ingerichte modelwoning van het type De Boeier (ca. 94 m2) op de locatie die je kunt bezoeken op:
Woensdagen 15.00 - 17.00 uur*
Vrijdagen 10.00 - 12.00 uur

Ons team zit voor je klaar in de modelwoning.

* Let op: vanaf 22 juli is de modelwoning alleen nog op vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur geopend.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan zolang een bouwnummer niet verkocht is. Heb je interesse? Schrijf je ook gerust in voor de bouwnummers die 'onder optie' zijn. Je schrijft je dan in voor de reservelijst. Mocht het bouwnummer van je voorkeur beschikbaar komen en jouw inschrijving is de eerstvolgende op de reservelijst, dan nemen de makelaars contact met je op.

DE WONINGEN

DE DOL - ca. 44 m2 (GBO)
Rug-aan-rug woningen
Actueel aanbod via de website

De Dol is een rug-aan-rug woning met een woonoppervlakte van circa 44 m2. De woning is op de begane grond uitgerust met een toilet, compacte keuken en woonkamer met openslaande deuren naar jouw tuin. Op de eerste verdieping vind je de slaapkamer (ca. 12 m2) en de badkamer met een wastafel en een douche. Ook bevindt zich hier de technische ruimte. In de technische ruimte kun je ook jouw wasmachine en/of wasdroger aansluiten.

DE VLET - ca. 57 m2
Rijwoningen
Actueel aanbod via de website

De Vlet is een rijwoning met een woonoppervlakte van circa 57 m2. De woning is op de begane grond uitgerust met een toilet, keuken en woonkamer met openslaande deuren naar jouw tuin. Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers (ca. 11 m2 en ca. 7 m2) en de badkamer met een wastafel en een douche. De technische ruimte bevindt zich boven de trap. Er is een kleine berging aanwezig met de aansluiting voor jouw wasmachine en/of wasdroger.

DE JOL - ca. 88 m2 (GBO)
Tussen- & hoekwoningen
Actueel aanbod via website

De Jol is een charmante, complete woning met een woonoppervlakte van 88 m2 (GBO). In de indeling van De Jol is van iedere m2 optimaal gebruik gemaakt. Dit zie je terug in de woonkamer en de keuken, maar vooral op de eerste verdieping. Hier heb je naast een fijne badkamer en 3 slaapkamers (ca. 11 m2, ca. 13 m2 en ca. 5,9 m2) ook een praktische technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger).

De woonkamer staat dankzij de openslaande deuren in directe verbinding met de tuin. Hierdoor haal je niet alleen veel licht naar binnen, maar geniet je op mooie zonnige dagen optimaal van het buitenleven. De hoekwoningen hebben extra veel lichtinval dankzij een extra raam in de zijgevel.

DE BOEIER - ca. 94 m2 (GBO)
Modelwoning op locatie
Tussen- & hoekwoningen
Actueel aanbod via website

De Boeier is een lichte en moderne woning met een woonoppervlakte van 94 m2 (GBO). De Boeier heeft een praktische indeling en voelt ruim aan. De openslaande deuren aan de achterzijde leggen een comfortabele verbinding met de achtertuin. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). Hier bevindt zich bijvoorbeeld ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. Er is in de indeling van De Boeier optimaal gebruikgemaakt van iedere m2 en dat zie je terug in de praktische ruimtes. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is circa 8,7 m2, de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning is circa 7,2 m2 en de master bedroom is circa 12,8 m2. De master bedroom ligt ook aan de achterzijde van de woning.

DE SCHOUW - ca. 102 m2 (GBO)
Tussen- & hoekwoningen
Actueel aanbod via website

De Schouw heeft een woonoppervlakte van 102 m2. Dit zie je terug in de meest ruime woonkamer en slaapkamers (ca. 8,9 m2, ca. 9 m2 en ca. 15 m2) ten opzichte van de andere rijwoningen in De Groene Eem. De woning is natuurlijk ook praktisch ingedeeld en heeft een comfortabele badkamer op de eerste verdieping en uiteraard een technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). Hier bevindt zich bijvoorbeeld ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. De Schouw heeft evenals de andere rijwoningen openslaande deuren in de woonkamer, waardoor je op mooie dagen het buitenleven naadloos betrekt bij je woning. Dat is genieten!

KAVELS
Altijd al je eigen woning willen bouwen?
Gelegen aan de rand van De Groene Eem kun jij jouw droomwoning realiseren. Alleen of samen met vrienden of familie. Hoe deze kavel ingedeeld gaat worden bepaal jij! Wij bieden jou de ruimte om de indeling en omvang van jouw kavel zelf te bepalen.

Alle belangrijke informatie rondom zelfbouw op een bouwkavel in De Groene Eem hebben we op onze website gebundeld. Je vindt hier belangrijke documenten, inspiratie en veelgestelde vragen.

Anders dan andere kavels in Oosterwold kun je jouw woning aansluiten op het bestaande riool in De Groene Eem en de andere nutsvoorzieningen. De straten liggen er ook al in. En alles wordt onderhouden en beheerd door Stichting De Groene Eem. Daarmee kan je je volledig focussen op het bouwen van je eigen droomwoning. Kom eens langs bij onze modelwoning. Je kunt dan de ligging van de kavels in de wijk alvast bekijken.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in en bevestig je account. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief met updates.

De Groene Eem
Modern wonen omgeven door groen

Aan de Goudplevierweg in Almere vind je De Groene Eem. Deze nieuwe wijk wordt ruim opgezet en een fijne mix van compacte rug-aan-rug woningen, rijwoningen en royale vrijstaande woningen. Een wijk als De Groene Eem kent zijn gelijke niet in Almere en omgeving. De straten zijn ruim, er is veel oog en aandacht voor kwalitatief groen in de wijk en de woningen zijn zo uitgevoerd dat ze naadloos in de omgeving passen. Bovendien wordt dit een wijk waar je buren geen vreemden zijn, kinderen veilig kunnen opgroeien en spelend de wereld kunnen ontdekken. Samen met je buurtgenoten in De Groene Eem kun je van alles organiseren in het buurtgebouw, de groene zones cultiveren en samen de wijk tot bloei laten komen. Niks moet, veel mag!

Wonen in Oosterwold
De Groene Eem ligt in Almere Oosterwold. Oosterwold is niet te vergelijken met andere wijken in Almere. Oosterwold wordt gekenmerkt door haar weidse opzet en rijke diversiteit aan projecten en woningen op verschillende schaal. Onder meer een continu groen landschap, stadslandbouw, gemeenschapszin en duurzaamheid staan hierin centraal.

BOUWUPDATES
Onze bouwupdates zijn te volgen via onze nieuwsbrief (inschrijven via de projectwebsite) of via onze social media kanalen.
Instagram: https://www.instagram.com/de.groene.eem
Facebook: https://www.facebook.com/de.groene.eem

ENERGIE
De woningen zijn extra energiezuinig en zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Het klimaat in je woning is ieder seizoen aangenaam. In de winter wordt jouw woning verwarmd door de vloerverwarming. Ditzelfde systeem zorgt voor verkoeling op warme dagen. Dankzij de uitstekende isolatie van jouw woning houdt de juiste temperatuur langer vast.

PARKEREN
De hoekwoningen (De Jol, De Boeier en De Schouw) en de vrijstaande villa’s hebben twee parkeerplekken op eigen terrein. De tussenwoningen en compacte rijwoningen (De Dol en De Vlet) krijgen een eigen aangewezen parkeerplaats nabij de woning. Voor bezoek zullen er voldoende openbare plekken beschikbaar zijn. Er wordt ook geïnventariseerd wat de laadbehoefte is voor elektrische- en hybride auto’s.

BUURTEN
De Groene Eem is zo opgezet dat je er verschillende ‘buurten’ kunt vinden. De uitstraling van de straat en de woningen vormen in ieder buurtje een familie. Afstemming in steen, kleur en metselverbanden vormen de basis voor de herkenbaarheid van de buurten. Ook de invulling van de groenvoorziening en de straatpatronen zijn per buurt afgestemd.

BUURTGEBOUW & SPEELVOORZIENINGEN
In de groene wig, centraal in De Groene Eem, vind je het buurtgebouw. Deze bijzondere plek nodigt uit om je buren te ontmoeten en samen kleinschalige buurtevenementen te organiseren.

Buiten het buurtgebouw vind je verschillende speelplaatsen met allerlei speeltoestellen. Voor ieder wat wils.

Bij het buurtgebouw ontspringt ook “de nieuwe Eem” deze kringelt door de wijk onder andere langs verschillende kleinschalige stadslandbouw initiatieven.

De invulling van de speelplaatsen en bijvoorbeeld de stadslandbouw locaties zal op een later moment vorm gaan krijgen. Dit bepaal je namelijk -deels- samen met je buurtgenoten. Een moestuin, pluktuin of andere groene invulling? Er is van alles mogelijk.

VOORZIENINGEN
In de naastgelegen wijk ‘t Groene Wold bevindt zich een winkelcentrum. Hier vind je een Albert Heijn, Kruidvat, Aldi, Action en verschillende buurtwinkels. De biologische supermarkt Odin bevindt zich ook op loop-/fietsafstand van De Groene Eem.

Binnen een kwartier sta je met de auto in het centrum van Almere. Een fijne stad met zowel alle grote winkelketens als charmante lokale winkels. Genieten van een heerlijke lunch of diner doe je in een van de restaurants aan het horecaplein.

In Oosterwold is ook een basisschool. Naar verwachting opent binnen enkele jaren een andere (openbare) basisschool, direct naast de wijk, de deuren. Deze heeft nu al een tijdelijke locatie naast de wijk Vogelhorst.

LEKKER NAAR BUITEN
Loop de wijk uit en je stapt zo één van de gebieden van Staatsbosbeheer in. Hier kun je naar hartenlust wandelen. Bovendien ben je op korte afstand zo in andere natuurgebieden in de omgeving. Maak een wandeling in de stadsbossen van Almere. Of pak de fiets en ga bevers spotten langs een van de vele oevers in het mooie landschap van Flevoland.

De omgeving van De Groene Eem kent ook verschillende mountainbike routes. Met een vignet op zak kun je er zo op uit voor een actieve fietsmiddag. En eenmaal thuis geniet je op de loungeset in je tuin van je heerlijke fietstocht.

NATUURLIJK SAMEN
In de Groene Eem staat ‘De vrijheid in de natuur’ voorop. Ook is het mogelijk om met buurtgenoten gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Van het bijhouden van stadslandbouw in de vorm van (moes)tuinen tot het organiseren van evenementen in het buurtgebouw. Voor ieder wat wils. Samen met je buren komt de wijk tot bloei.

SOCIALS
Volg De Groene Eem ook op Instagram en Facebook voor de laatste ontwikkelingen en bouwupdates.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Groene Eem
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden