De Groene Eem

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

Over dit project

De Groene Eem: Modern wonen omgeven door groen
Op een bijzondere plek in Almere, met een rijke historie wordt De Groene Eem gerealiseerd. Begin 2022 starten we met de verkoop van verschillende woningtypen in verschillende prijscategorieën. In De Groene Eem zullen 3 typen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen met ruime percelen beschikbaar komen. Modern, duurzaam en omgeven door groen. Een wijk waar wonen genieten wordt.

De woningen
Het ontwerp van de woningen wordt van binnen naar buiten uitgewerkt. Dit houdt in dat we op dit moment de woonoppervlaktes en de indeling van de woningen en kavelgroottes -grotendeels- bepaald hebben. We hanteren deze werkwijze om het wooncomfort en de functionaliteit van de woningen te maximaliseren.

Nu ben je vast benieuwd naar waar we op uit zijn gekomen?

Rij- en hoekwoningen
Zijn uitgewerkt met kavels variërend van ca. 120 m2 tot 430 m2
Woonoppervlaktes in 3 typen:

◦ ca. 88 m2 GBO
◦ ca. 94 m2 GBO
◦ ca. 102 m2 GBO

Twee-onder-een kapwoningen
Zijn uitgewerkt met kavels variërend van ca. 315 m2 tot 900 m2.
Woonoppervlakte ca. 135 m2 GBO.
Flexibel in te delen: bijvoorbeeld mogelijkheid tot extra badkamer of ruim kookeiland.

Vrijstaande woningen
Zijn uitgewerkt met kavels variërend van ca. 1000 m2 tot 3300 m2.
Woonoppervlakte ca. 170 m2 GBO.

Aan de uitstraling van deze woningen wordt op dit moment gewerkt. We hopen hier aan het begin van het nieuwe jaar meer over te kunnen delen.

We zijn dus volop bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop in 2022. De wijk zal bestaan uit een mix van koop- en middeldure huurwoningen. Helaas is nog niet duidelijk hoeveel bouwnummers we in verkoop gaan brengen. Voor een prijsindicatie is het op dit moment ook nog te vroeg.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de verkoop?
Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter. Je ontvangt dan als eerste een update van ons zodra we verder zijn met het vormgeven van deze wijk en het verkoopproces.

Volg De Groene Eem ook op Instagram en Facebook.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Groene Eem
Start verkoop
2022 (2e kwartaal)
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden