NXT Urban Almere

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 185m2
Kaveloppervlak
89 - 163m2

Over dit project

Jouw droomwoning in New Brooklyn Almere:
project NXT Urban Almere

One step beyond! Het volgende plan in New Brooklyn Almere gaat van start! NXT Urban is een eigenzinnig project van 20 samen te ontwerpen woningen in 3 rijen. Het unieke bouwconcept geeft je de kans een 3- of 4-laagse woning te realiseren die matcht met jouw woonwensen, nu en in de toekomst.

BEPAAL HET ZELF!
Wil je een plat of een hellend dak? Ga je voor een brede woning aan het water of voor een hoger herenhuis? Dit project bestaat uit 8 ensembles, een groep van kavels met dezelfde kenmerken. Kies een kavel in het ensemble dat jóu aanspreekt. Maak daarna je unieke indeling en ontwerp de speelse gevel onder deskundige begeleiding van de architect en het Q-team. Welk ensemble kies jij?

Inschrijven en voorkeuren doorgeven kan via de projectwebsite: www.nxturbanalmere.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
NXT Urban Almere
Koopwoningen
8
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden