Havana - DUIN

Almere
Actueel aanbod

€ 757.000,- tot € 757.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
172 - 172m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

DUIN is een uitzonderlijk woongebied in Almere. De verschillende deelgebieden hebben een eigen karakter, maar ademen allemaal hetzelfde vakantiegevoel. DUIN staat voor ruimte, lucht en ontspanning. In DUIN waan je je ver weg van de hectiek van de stad. Hier ontspan je heerlijk op het strand, zwem je in het IJmeer, maak je een boswandeling of geniet je van de zon op het terras.

In het bedrijvige hart van DUIN komt Havana: een woongebouw met een schitterend uitzicht op het IJmeer met 68 koop-appartementen. Havana vormt met haar 21 verdiepingen samen met de andere woongebouwen in Kop Zuid de skyline van DUIN. Je kunt kiezen uit driekamer-appartementen van circa 93m2 tot penthouses van maar liefst 189m2. De buitenruimtes zijn uiteraard gericht op de zon, water en strand!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havana - DUIN
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
68 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 757.000,- tot € 757.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden