Larense Veld fase 3

Almere
Actueel aanbod

€ 409.000,- tot € 409.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 140m2
Kaveloppervlak
211 - 211m2
Inhoud
503 - 503m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

In de dorpse sfeer van Almere Haven, midden in het groen verrijst een nieuw woonwijkje: Larense Veld. In Larense Veld ontwikkelt AM 56 energieneutrale en gasloze koopwoningen, bestaande uit 44 extra ruime rij-/hoekwoningen en 12 bijzondere twee-onder-één-kapwoningen met garage/berging in de populaire stijl van de jaren dertig. De eerste fase met 51 koopwoningen is eind 2019 opgeleverd. De tweede fase omvat eveneens 51 koopwoningen en is inmiddels in aanbouw.

In Larense Veld woont u omringd door bos en park en vindt u rust en ruimte met alle voorzieningen in de nabijheid. U fietst zo naar het Gooimeer of de haven met haar gezellige terrassen en restaurants of naar de winkels in de buurt. Om de hoek ligt het bijzondere natuurgebied Kromslootpark en aan de overzijde het Vroege Vogelbos en Beginbos. Maar u bent ook zo in de binnenstad of zo de stad weer uit via de goede ontsluiting naar de oprit van de A6. Binnen nog geen half uur rijden bereikt u de binnenstad van Amsterdam.

Laatste kans voor een koopwoning in Larense Veld fase 3?

Een mooi nieuwbouwhuis op een ideale plek omringd door groen en alle voorzieningen dichtbij. Daar wilt u toch wonen?
Meld u dan aan als geïnteresseerde en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen want dit is uw laatste kans voor een ruime energiezuinige woning in Larense Veld.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Larense Veld fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
56 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 409.000,- tot € 409.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden