Boomrijk Fase 5

Almere
Actueel aanbod

€ 383.000,- tot € 674.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 182m2
Kaveloppervlak
113 - 290m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Stel je voor: na een lange hectische dag stap je in de auto. Alleen al de gedachte dat je bijna thuis bent doet je direct ontspannen. Na enige tijd zie je vanuit je ooghoek de glooiende duinen opduiken, met daarachter het bos. Jouw bos. Even besef je weer hoe uniek dit is. Want waar in Nederland kun je nu in zo’n mooie, boomrijke omgeving wonen?

Bosgevoel
Je rijdt door het duinlandschap dat geleidelijk overgaat in een klein bebost gebied. Langs veertig jaar hoge, oude eiken, bewaard gebleven uit het oorspronkelijke Muiderbos. Als je het raam iets opendoet, ruik je de heerlijke frisse geur van de bomen. Nu daalt de rust van het bos op je neer. Stapvoets rijd je over de bosweg, en dan het smalle pad op richting jouw hofje.

Knus
Terwijl je de auto voor je huis parkeert, kijk je even op: de schoorsteen rookt tevreden, de haard brandt. Je stapt uit en hoort je kinderen buitenspelen - ze rennen door de roodgele bladeren achter het terras. Je groet de buurman die wat brandhout uit zijn woodshed haalt en jou gelijk ook wat geeft. Dan steek je de sleutel in het slot van je voordeur. Je bent thuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boomrijk Fase 5
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
33 (waarvan 33 beschikbaar)
Prijs
€ 383.000,- tot € 674.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden