Olympus

Almere - Almere Poort
Actueel aanbod

€ 1.050,- p.m. tot € 1.280,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 86m2
Inhoud
195 - 224m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

*** DE VERHUUR IS GESTART! ***

Goed nieuws: de verhuur van de appartementen in het fonkelnieuwe gebouw Olympus is gestart. Alle informatie is te vinden op de website HURENINOLYMPUS Om welke appartementen het gaat, de woningplattegronden, over de afwerking en de huurprijzen. Interesse om te huren? Schrijf je nu in via olympus.inschrijfpagina!


Zeg je comfortabel wonen in een nieuw vrije sector huurappartement:
dan zeg je Olympus!

In de wijk Zandpoort in Almere Poort is het prachtige nieuwe, comfortabele en kleinschalige appartementencomplex 'Olympus' gerealiseerd. De bouw is vergevorderd en de appartementen zijn naar verwachting na de zomer/in de herfst gereed. Olympus, op de hoek van de Olympialaan en de Zomerspelenstraat, bestaat uit 21 vrije sector huurappartementen, verdeeld over vier bouwlagen. Er zijn vijf verschillende type appartementen, allemaal met drie kamers en een woonoppervlak tussen de 75 en 86 m2. De huurprijzen variëren van circa € 1.050 tot € 1.280 per maand.

Olympus
Olympus is straks luxe wonen met de vrijheid van huren! Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. Alle appartementen beschikken over een keuken met inbouwapparatuur, mooi sanitair en tegelwerk. Ook hebben alle woningen een fijne buitenruimte, variërend van tuin tot balkon. Daarnaast is er voor ieder appartement een berging op de begane grond. Het gebouw wordt aangesloten op stadsverwarming en is daarmee duurzaam gasloos!

Olympus is in de buurt van de populaire wijk Duin gelegen. De uitstraling van de gevelstenen met een combinatie van een zacht gele zandkleur, afgewisseld met grijs-witte delen, versterken het effect van een duinengebied. Om nog maar niet te spreken van de geplande duinlandschappelijke inrichting van de binnentuin omzoomd door schapenhekken. Leven tussen duin en tuin.
Olympus, ontworpen door A3 Architecten uit Rotterdam, is niet alleen zonnig aan de buitenkant. De indeling, met grote raampartijen en balkons met een goede zonligging, is gericht op optimaal genieten (zon)licht en uitzicht.


Comfortabel bereikbaar
De nieuwe wijk Zandpoort ligt in Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier geniet je van het stadse wonen én het glooiende duinlandschap ineen. Wonen tussen tuin en duin! In Almere Poort woon je overal dichtbij! Ga bijvoorbeeld op pad naar het strand en het bos. Maar hier vind je ook winkels, (sport)voorzieningen en de A6 om de hoek en het ligt ook vlakbij de A1 en de aansluiting van de ring A10 van Amsterdam. Ook met het openbaar vervoer is Olympus uitstekend te bereiken. Binnen 25 minuten ben je per trein of auto in Amsterdam en binnen 35 minuten op Schiphol!

Comfortabel wonen is in Olympus echter een breder begrip: hoe comfortabel is het om in de directe omgeving van een stadsstrand en de al sinds jaar en dag befaamde jachthaven Marina Muiderzand te wonen? Hier kan de liefhebber van water en varen zijn hart ophalen. Terugkijken op een heerlijke dag op het water of gewoon even bijtanken kan in de gezellige beachclub. Aan de andere kant van de jachthaven ligt Strandbad Duin. Een heerlijke plek aan het water met veel ruimte voor een ontspannen dag in de zon. Met prachtig uitzicht over het IJmeer.


De verhuur is gestart!
Alle informatie is te vinden op de website HURENINOLYMPUS. Om welke appartementen het gaat, de woningplattegronden, over de afwerking en de huurprijzen. Interesse om te huren? Schrijf je nu in via olympus.inschrijfpagina.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor één persoon geldt een inkomensnorm van tenminste 40 maal de kale huurprijs en voor twee personen een gezamenlijk jaarinkomen van tenminste 60 maal de kale huurprijs bruto per jaar. Meer informatie over de voorwaarden is beschikbaar op de website.

Vragen? Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij, tel (020) 6 816 716

Meer informatie

Kenmerken

Project
Olympus
Huurwoningen
21
Huurprijs (p.m.)
€ 1.050,- tot € 1.280,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Huur
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Strand, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden