Almere - 34 woningen Mijn Zandpoort

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 259.000,- tot € 415.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
72 - 151m2
Kaveloppervlak
110 - 150m2
Inhoud
282 - 558m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Mijn Zandpoort ligt op een unieke plek aan de rand van Almere gelegen in de nieuwe wijk Olympiakwartier West in Almere Poort. De nieuwe buurt biedt 34 eigentijdse en comfortabele woningen waarvan zestien eengezinswoningen en achttien beneden-bovenwoningen. De woningen sluiten helemaal aan bij de sfeer en het karakter van het duingebied. Mijn Zandpoort biedt alle ruimte om te leven en te genieten met de nodige voorzieningen dichtbij. Het station is op loopafstand en in korte tijd ben je met de auto in steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. En niet te vergeten, vanuit je woning ben je zo op het strand.

De woningen
Mijn Zandpoort heeft zestien eengezinswoningen en achttien beneden-bovenwoningen. Of je nu wilt wonen in een bovenwoning met een prachtig balkon of liever een woning hebt met drie ruime woonlagen en een tuin, in Mijn Zandpoort vind je altijd een woning die bij jou en jouw woonwensen past.

Kijk voor meer informatie op www.mijnzandpoort.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Almere - 34 woningen Mijn Zandpoort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 259.000,- tot € 415.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden