Flow Wonen

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT

De toekomst begint vandaag met Flow Wonen in Almere Oosterwold. Hier gaan LiveFree en Timpaan acht zeer bijzondere, innovatieve en energiezuinige CO2 neutrale woningen ontwikkelen, samen met jou en zeven andere pioniers.
De acht vrijstaande Flow woningen worden helemaal compleet opgeleverd, inclusief keuken en sanitair en afbouwgarantie. Het zijn mooi gedetailleerde en zeer goed geïsoleerde houtskeletbouwwoningen met een Scandinavische architectuur. Royaal met volop indelingsmogelijkheden en heel veel ruimte in en rond je huis.
Flow Wonen is de optelsom van alleen maar voordelen. Een geweldige locatie, een bijzonder plan, unieke energiezuinige woningen en de kans om de duurzame toekomst vandaag al vorm te geven.

DE LOCATIE
Oosterwold ligt middenin in Nederland, in de driehoek Almere, Zeewolde en het Gooi. Hier kun je landelijk wonen in de Randstad, met Amsterdam en Utrecht op nog geen half uurtje met de auto. De landelijke ligging van dit stukje Flevoland trekt watersporters en natuurliefhebbers vanuit het hele land. In Oosterwold woon je in een groene weelde, met alle voorzieningen vlakbij. Almere heeft drie NS Stations, prima busverbindingen en met de auto zit je zo op de A6 of de A27.
Ben jij de energiepionier die wij zoeken? Meld je dan nu aan op www.flowwonenalmere.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Flow Wonen
Koopwoningen
8
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden