Bouw je droomhuis in Vogelhorst

Almere
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Villapark Vogelhorst in Almere fluiten de vogels je wakker en spot je op een rustige zondagochtend bevers, vosjes en reeën. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Vanaf 1 mei komen de eerste tien kavels van de 2e fase beschikbaar: 3 kavels aan de Zilvermeeuwlaan en 7 kavels aan de Parelduikerlaan. Op de kavels kunnen vrijstaande huizen worden gebouwd of twee-onder-een-kapwoningen. De kavelgrootte varieert van 667 tot 927 m2, prijzen gaan vanaf € 260.000.

Over de kavels
Per kavel kun je op de Kavelkaart van Ikbouwmijnhuisin|Almere alvast alle belangrijke informatie bekijken, zoals de kavelprijs, de oppervlakte, het kavelpaspoort met de bouwregels en overige documenten. Je herkent de kavels aan de blauwe vlaggetjes ‘Binnenkort in verkoop’.

Vanaf 1 mei kun je een kavel digitaal reserveren met je DigiD. Let op, vanaf eind april 2019 vraagt de gemeente Almere bij het aangaan van een kavelreservering € 1.000 inschrijfvergoeding.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouw je droomhuis in Vogelhorst
Start verkoop
01-05-2019
Koopwoningen
10
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden