Juno Short stay appartements Almere

Almere
Actueel aanbod

€ 1.350,- p.m. tot € 2.000,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 105m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

All inclusive short stay gemeublieerde appartementen in Almere Poort; huurperiode van 3 tot 12 maanden.

bel Johanneke de Jong voor de actuele beschikbaarheid: 0615 093356

- 2, 3 en 4 kamer appartementen, van 53 tot 113 m2 woonoppervlak
- huurprijzen van € 1.350 tot € 2.000 all in.

Almere Poort is een prachtige plek om te wonen, op slechts 30 minuten afstand van Amsterdam. Het gebouw Pakhuysen is een complex aan de Homeruslaan hoek Nestorstraat met 32 appartementen in diverse afmetingen.

Voor de deur vertrekt iedere 8 minuten een bus naar het NS station Almere Poort met rechtstreekse treinen naar Amsterdam en Utrecht. Tegenover het complex zit de Homerusmarkt met kleine zaakjes en horeca. Het complex ligt dicht bij het bos, IJmeer, de haven Muiderzand en een strand.

De appartementen zijn smaakvol gemeubileerd en uitgerust met buitenruimte, internet, verwarming, water, elektra (gebruikskosten inbegrepen), wekelijkse schoonmaak en bedlinnen wissel. Alle lasten en belastingen zijn ook ingebrepen in de maandelijkse huurprijs.

Inschrijving bij de gemeente is mogelijk.

Extra opties: eigen parkeerplaats € 75 per maand, berging op de begane grond € 50 per maand, fiets met berging € 75 per maand, flatscreen tv € 25 per maand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Juno Short stay appartements Almere
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
3 (waarvan 3 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 1.350,- tot € 2.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden