HKW358R

Almere
Actueel aanbod

€ 419.000,- tot € 419.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
169 - 169m2
Kaveloppervlak
101 - 101m2
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

Statige nieuwbouw hoekwoning naar ontwerp van Bahama architecten, welke wordt gebouwd op de hoek van de Zeussingel en de Hermesstraat in Almere Poort.
Het huis maakt deel uit van een kleinschalig project van 2 woningen die in dezelfde stijl worden gebouwd. De woning L is verkocht, R is beschikbaar.
Het huis wordt gebouwd door aannemer Haafkes; de vergunning is reeds verleend, de bouw kan snel gaan starten. De architectuur is stijlvol en ingetogen, met hoge ramen en gevels in baksteen (welke in overleg met de kopers wordt geselecteerd). Het ontwerp volgt de vorm van de kavel vandaar de schuine hoekgevel. De entree ligt aan de zijkant. De begane grond is inpandig 3,70 m hoog en heeft een aparte woonkamer en eetkeuken, met openslaande deuren naar de kleine achtertuin. Op de verdiepingen 5 slaapkamers, een badkamer en diverse bergruimtes. Op de bovenste verdieping is een klein terras. De indeling kan nog op maat worden aangepast.
De prijs is inclusief vloerverwarming in het hele huis, kunststof kozijnen, goede stelpost voor tegelwerk en sanitair en 8 zonnepanelen. Het huis zal worden aangesloten op de stadsverwarming. Niet bij de prijs inbegrepen zijn de keuken, en de schuur in de tuin.

De bushalte Homeruskwartier west ligt op loopafstand. Almere Poort is een prettig stadsdeel om te wonen, omringd door het IJmeer en Pampushout, veel voorzieningen voor kinderen en met een NS station.

Meer informatie

Kenmerken

Project
HKW358R
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 419.000,- tot € 419.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden