Hofvilla 123

Almere
Actueel aanbod

€ 309.500,- tot € 497.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 150m2
Kaveloppervlak
800 - 2000m2
Inhoud
359 - 595m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Individueel en ontzorgd bouwen in Almere Oosterwold! Aannemer Hofbouw heeft een mooie serie woningen ontworpen welke goed passen in dit bijzondere woongebied.
let op: alleen nog beschikbaar indien u op de wachtlijst staat voor aankoop van grond in Oosterwold. De wachtlijst is inmiddels gesloten. Indien u niet staat ingeschreven, is de bouw in dit gebied niet meer mogelijk.
Kopers in Oosterwold bepalen zelf de locatie en de grond moet ook bouwrijp gemaakt worden. Deze werkzaamheden neemt Hofbouw de kopers uit handen, daarmee geniet je voor een vaste prijs van het wonen in Oosterwold, en is er geen afhankeijkheid van de vorming van een groep. Wel moet de toekomstig bewoner zich zelf bij de gemeente aanmelden voor aankoop van de grond.
In Oosterwold woon je ruim tussen het groen. De helft van de kavel moet een stadslandbouwfunctie krijgen, door de bewoners in te vullen: noten- of fruitbomen, een moestuin, het houden van kippen.
Voorzieningen zijn er in het nabijgelegen Nobelhorst. In het gebied zelf is een nieuwe basisschool in voorbereiding.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hofvilla 123
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
3 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 309.500,- tot € 497.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden