Boss

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

vanaf € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 m2
Kaveloppervlak
1500 m2

Over dit project

ONTWIKKEL JE EIGEN VILLA IN BOSS OVERGOOI ALMERE

In BOSS Overgooi Almere ontwikkel je een unieke, grondgebonden villa, samen met projectontwikkelaar Timpaan. Je kiest één van de 59 riante kavels vanaf 1.500 m2 en een woningtype met een woonoppervlak van ca. 160 GBO. Vervolgens ga je in gesprek over welke opties jij essentieel vindt. Prijzen vanaf circa € 750.000,-

Hoe wil jij graag wonen? Daar heb je ongetwijfeld een duidelijke mening over. Een extra badkamer, een slaapkamer op de begane grond, een aparte werkruimte of kantoor aan huis? Een walk-incloset, gym of sauna? Of wil je extra duurzaam en off-grid wonen? Daag ons uit, schrijf je in als belangstellende en vul de woonenquête in. Jouw woonwensen vormen het uitgangspunt voor de ontwikkeling van BOSS.

Almere Overgooi wordt ook wel de parel van Almere genoemd. Middenin de natuur, maar toch heel centraal. Overgooi is de meest exclusieve villawijk van Almere, grenzend aan Almere Haven en aan het Gooimeer. Het is een landgoed middenin een groen polderlandschap, door bos omlijst. De klassiek-moderne wijk heeft brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en riante kavels. Hier geniet je pas echt van the good life!

Ben jij een echte BOSS? Schrijf je dan in en maak een persoonlijk woondossier aan. Met jouw input ontwikkelen wij BOSS zoals jij dat voor ogen hebt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boss
Koopwoningen
59
Prijs vanaf
€ 750.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden