Boss

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 180m2
Kaveloppervlak
1500 m2

Over dit project

In BOSS gaan we het helemaal anders doen. Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, bouwen we namelijk een duurzame villawijk én een nieuw bos. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan je voordeur. Het bos is van jou en van je buren. Samen worden jullie de eigenaren van jullie eigen bosrijke resort. Hier draait alles om groen, groener, groenst!

In BOSS draait alles om groen, bosrijk en toekomstgericht wonen. Het naastgelegen Cirkelbos trekken we door over de locatie en op die manier creëren we een duurzame omgeving, rijk aan flora en fauna, waarin gewoond, geleefd en beleefd kan worden. De wijk, de woningen en het openbare gebied worden energieneutraal en klimaat-adaptief ontwikkeld. Van bospad tot baksteen bouwen we aan een nieuwe manier van toekomstbestendig wonen. Voor nu en later!

Locatie

Overgooi is de meest exclusieve wijk van Almere. Grenzend aan Almere Haven en aan het Gooimeer, in een groen polderlandschap, door bos omlijst. Almere Overgooi wordt ook wel de parel van Almere genoemd. Midden in het groen, maar toch heel centraal. Voor de dagelijkse boodschappen, winkels, een gezondheidscentrum en scholen kun je terecht in de dorpse kern van Almere Haven. Wil je wat verder weg? BOSS ligt op nog geen 15 minuten rijden van het centrum van Almere Stad, Huizen, Bussum of Naarden. En de A6 en A27 liggen om de hoek, dus ben je vliegensvlug in Amsterdam.

In BOSS zijn jij en je toekomstige buren eigenaar van het bos waarin jullie wonen. De openbare ruimte is niet in het beheer van de gemeente, maar van jullie eigen beheervereniging. Ook een deel van je eigen bosrijke kavel behoort tot de openbare ruimte. In BOSS koop je dus geen woning op een kavel met bomen, maar een woning in een bos dat je deelt met iedereen in de wijk.

Interesse?

BOSS is volop in ontwikkeling. De komende maanden vertellen we je graag meer over de opzet van het plan, de diverse kavels, de woningontwerpen, prijzen en meer. Wil je tot die tijd op de hoogte gehouden worden? Maak dan nu een account aan als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boss
Start verkoop
2021 (1e kwartaal)
Koopwoningen
65
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden