Mobiele airco

Boss

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

vanaf € 626.300,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 198m2
Kaveloppervlak
1500 - 2233m2

Over dit project

In BOSS gaan we het helemaal anders doen. Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, bouwen we namelijk een duurzame villawijk én een nieuw bos. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan je voordeur. Het bos is van jou en van je buren. Samen worden jullie de eigenaren van jullie eigen bosrijke resort. Hier draait alles om groen, groener, groenst!

In BOSS draait alles om groen, bosrijk en toekomstgericht wonen. Het naastgelegen Cirkelbos trekken we door over de locatie en op die manier creëren we een duurzame omgeving, rijk aan flora en fauna, waarin gewoond, geleefd en beleefd kan worden. De wijk, de woningen en het openbare gebied worden energieneutraal en klimaat-adaptief ontwikkeld. Van bospad tot baksteen bouwen we aan een nieuwe manier van toekomstbestendig wonen. Voor nu en later!

Locatie

Overgooi is de meest exclusieve wijk van Almere. Grenzend aan Almere Haven en aan het Gooimeer, in een groen polderlandschap, door bos omlijst. Almere Overgooi wordt ook wel de parel van Almere genoemd. Midden in het groen, maar toch heel centraal. Voor de dagelijkse boodschappen, winkels, een gezondheidscentrum en scholen kun je terecht in de dorpse kern van Almere Haven. Wil je wat verder weg? BOSS ligt op nog geen 15 minuten rijden van het centrum van Almere Stad, Huizen, Bussum of Naarden. En de A6 en A27 liggen om de hoek, dus ben je vliegensvlug in Amsterdam.

In BOSS zijn jij en je toekomstige buren eigenaar van het bos waarin jullie wonen. De openbare ruimte is niet in het beheer van de gemeente, maar van jullie eigen beheervereniging. Ook een deel van je eigen bosrijke kavel behoort tot de openbare ruimte. In BOSS koop je dus geen woning op een kavel met bomen, maar een woning in een bos dat je deelt met iedereen in de wijk.

Verkoop

BOSS bestaat uit drie deelgebieden: BOSS Noord, BOSS Zuid en BOSS Midden. BOSS Noord bestaat uit 32 woningen welke allemaal in de eerste helft van 2021 verkocht zijn.

BOSS Zuid is het plandeel dat als eerste in verkoop zal gaan in de tweede helft van 2021. BOSS Zuid bestaat uit 26 woningen waaronder een aantal specials. Na de zomer vind je op de website meer informatie over deze woningen. BOSS Zuid zal net als BOSS Noord in deelfases van circa 10 woningen in verkoop gaan. Wat BOSS Zuid speciaal maakt is dat dit plangebied dichtbij de Honey Highway ligt. Heerlijk om de deur uit te stappen en een rondje te wandelen door zowel het bos als de bijenweide.

BOSS Midden betreft de 8 woningen in de cirkels. Deze woningen zullen als laatste verkocht worden.

Interesse?

Wil je op de hoogte gehouden worden? Maak dan nu een account aan als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boss
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
65
Prijs vanaf
€ 626.300,-
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden