Wonen achter de Duinen

Almere - Almere
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 147m2
Inhoud
445 - 566m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Aan de Zwedenstraat nabij de “kust” van Almere Poort komt het project Wonen achter de Duinen. Een kleinschalig complex bestaande uit één beneden- en één bovenwoning, die ieder twee verdiepingen heeft. Met woonoppervlaktes die variëren tussen de 116m² en 147m² kunnen we spreken over een volwaardige woning.

De twee woningen hebben beide een eigen entree die via de voortuin, met privé-parkeerplaats, te bereiken is. Naast een voortuin beschikt de benedenwoning over een zijtuin, achtertuin met berging en heeft de bovenwoning een balkon. Met een ligging op het zuidwesten kunt u tijdens alle seizoenen genieten van de zon. Lekker loungen in de zomer of in het voor- of najaarszonnetje.

Naast drie slaapkamers, een separate technische ruimte met opstelling voor mechanische ventilatie, wasmachine en droger worden de woningen opgeleverd met vloerverwarming en luxe sanitair en tegelwerk. Voor het sanitair is gekozen voor de fraaie Architecture serie van Villeroy&Boch. De wanden worden gesierd met mooie witte tegels van 30x60cm en de grijze vloertegels zijn maar liefst 60x60cm groot.

Kenmerken
• Woonoppervlakte van 116m² en 140m²
• Luxe sanitair en tegelwerk
• Ruime tuin
• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Vloerverwarming gehele woning
• Woningborggarantie

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen achter de Duinen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 350.000,- tot € 350.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Maisonnette, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
5 tot 10 m2
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden