Boomrijk Fase 2

Almere
Actueel aanbod

€ 351.000,- tot € 670.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 182m2
Kaveloppervlak
128 - 283m2
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Stel je voor: na een lange hectische dag stap je in de auto.  Alleen al de gedachte dat je bijna thuis bent doet je direct  ontspannen. Na enige tijd zie je vanuit je ooghoek de  glooiende duinen opduiken, met daarachter het bos. Jouw bos. Even besef je weer hoe uniek dit is. Want waar in Nederland  kan je nu in zo’n mooie, boomrijke omgeving wonen? 

Bosgevoel 
Je rijdt door het duinlandschap dat geleidelijk overgaat in een klein bebost gebied. Langs veertig jaar hoge, oude eiken, bewaard gebleven uit het oorspronkelijke Muiderbos. Als je het raam iets open doet, ruik je de heerlijke frisse geur van de bomen. Nu daalt de rust van het bos op je neer. Stapvoets rijd je over de bosweg, en dan het smalle pad op richting jouw hofje. 

Knus 
Terwijl je de auto voor je huis parkeert, kijk je even op: de schoorsteen rookt tevreden, de haard brandt. Je stapt uit en hoort je kinderen buitenspelen - ze rennen door de roodgele bladeren achter het terras. Je groet de buurman die wat brandhout uit zijn woodshed haalt en jou gelijk ook wat geeft. Dan steek je de sleutel in het slot van je voordeur. Je bent thuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boomrijk Fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30 (waarvan 30 beschikbaar)
Prijs
€ 351.000,- tot € 670.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden