De Vonderij

Almere - Almere Poort
Toekomstig aanbod

€ 319.000,- tot € 384.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 154m2
Kaveloppervlak
109 - 159m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Vind je eigen plek in de Vonderij!

In de wijk Zandpoort vind je de huizen van de Vonderij, hier heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. In deze levendige omgeving met afwisselende buurtjes komen straks 124 nieuwe koophuizen. Dit worden twee-onder-een-kaphuizen en rijhuizen vanaf circa €325.000 v.o.n. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen.

De laatste huizen
Op vrijdag 14 juni start de verkoop voor de laatste huizen in de Vonderij. Onder deze laatste huizen vind je prachtige tweekappers dichtbij de groene duinvallei, riante herenhuizen in het groen of mét uitzicht op het water en bijzondere rijtjeshuizen in kleine straatjes aan het Havenpad.

Plek gevonden
Wonen met aandacht voor je omgeving en genieten van het buiten zijn!
De Vonderij is onderdeel van Zandpoort en biedt heel veel kwaliteiten: een strand en haven op loopafstand, een eigen NS station in de buurt, het park aan de Kromslootdijk, winkels van Almere Poort en centrum op fietsafstand, scholen voor lager- en middelbaar onderwijs, een internationale school en een gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en uitvalswegen. Het is dus niet zo moeilijk om hier je eigen plek te vinden!

Omgeving
De huizen van de Vonderij kan je vinden op verschillende plekken in het Zandpoort gebied. Dat is onderdeel van het Olympiakwartier West in Almere Poort. Je woont er als het ware achter de duinen, met alle stadse voorzieningen en gemakken in de buurt. Zomers heb je de vrolijke reuring van het strand en de haven en ’s winters kan je lekker even uitwaaien langs het IJmeer of langs het Muiderzandpad. Ook sportievelingen komen aan hun trekken. Op een steenworp afstand heb je het Topsportcentrum Almere, met een zwembad, fitnesscentrum en diverse sporthallen. De watersporter kan bij Marina Muiderzand zijn hart ophalen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vonderij
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
124
Prijs
€ 319.000,- tot € 384.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden