San Francisco

Almere
Actueel aanbod

€ 384.792,- tot € 826.290,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 164m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Lucht, licht en luxe, dat is wat San Francisco uitstraalt. Schelpenwit van kleur, één met de schittering van het water en de helderheid van het duinzand. Hier woon je breeduit, in een luxueus appartement inclusief ruim terras en een oogverblindend uitzicht. Life on the beach, op een exclusieve plek in Nederland.

Alles in de buurt
Wonen in San Francisco heeft veel voordelen. Een geweldig terras met volledig vrij uitzicht over het IJmeer. De zonsondergang krijg je er gratis bij. Op een steenworp afstand vind je winkels en gezellige horecatentjes. Aan het Duinplein komt straks een supermarkt, waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. En, er is altijd genoeg parkeerplek.

Lekker in de zon
Buiten speelt een grote rol in DUIN, en bij uitstek bij de appartementen van San Francisco. Op iedere verdieping hebben de buitenruimtes een zuidelijke, zuidwestelijke of westelijke ligging – heerlijk veel zonuren gegarandeerd op je terras of balkon.

Onder San Francisco
Ook onder San Francisco is ruimte voor horeca en retail. Vanuit je appartement ga je direct naar beneden voor een hapje en een drankje. In de zomer strijk je heerlijk neer op het terras recht voor je deur en aan het strand. De definitieve invulling van de commerciële ruimte wordt later bekend.

Meer informatie

Kenmerken

Project
San Francisco
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
84 (waarvan 72 beschikbaar)
Prijs
€ 384.792,- tot € 826.290,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden