Het Laar

Almere
Actueel aanbod

€ 400.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 172m2
Kaveloppervlak
238 - 394m2
Inhoud
599 - 663m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

** Op donderdag 21 juni om 18 uur start de vrije verkoop in de informatieschuur van Nobelhorst**
Update: voorafgaand aan de start van de verkoop is een VIP traject geweest. Vanuit dit VIP traject zijn 5 van de 6 Boshuizen onder optie. Er is nog 1 Boshuis helemaal vrij. Dit betekent dus niet dat je geen kans meer maakt. Het kan goed zijn dat er Boshuizen vrij komen als er optanten afvallen. We informeren je op donderdag 21 juni graag verder!

Stoer en vrij buitenleven in Het Laar
Het Laar betekent letterlijk ‘open plek in het bos’. Van oudsher was dit stuk bos voor de houthak. Het hout werd geplant, het groeide op en het werd gekapt. Nu wordt het een bijzondere én exclusieve
woonplek midden in het bos. Rond een glooiend binnenterrein met zwerfkeien, gras en bomen, komen 6 Boshuizen. Maak kennis met Het Laar, een heerlijke open plek in het polderbos. Puur,
stoer en vrij buitenleven.

Beleving bos en natuur
Je vindt Het Laar ter hoogte van het Vitensterrein aan de Vinkweg. Deze plek krijgt de sfeer van een open plek in het bos. Overal ervaar je ruimte, bomen en natuur.

Het Laar wordt natuurlijk vormgegeven met erfafscheidingen van boomstammetjes, zwerfkeien en lage haagjes. Een karrespoor van gebakken klinkers met gras ertussen geeft het gevoel dat je echt het bos inrijdt.

De natuurlijke kleur- en materiaalkeuze voor de Boshuizen versterkt het bosgevoel. Én het luxe en exclusieve karakter van dit unieke stukje Nobelhorst. Hier koop je een woonbeleving die nergens anders mee te vergelijken is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Laar
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6 (waarvan 6 beschikbaar)
Prijs
€ 400.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden