De Brouwerij

Almere
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Brouwerij is het eerste buurtje dat we in De Vallei ontwikkelen. Een buurtje met veel water. In de Brouwerij komen verschillende typen huizen. Kopen, huren en zelfbouwbouwen. Doordat er rondom en dwars door de buurt watergangen zijn, woont bijna iedereen aan het water.

De Brouwerij heeft een industrieel karakter die zie je straks terug in de huizen, de architectuur en de straten. Bijvoorbeeld een huizenrij die oogt als een stoer fabrieksgebouw, maar ook aan de opvallen dakranden, reclame-uitingen aan de gevel, biervaten en hijsbalken. En het zou zomaar kunnen dat er een pleintje komt tussen de huizen en voorzien wordt van Stelconplaten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Brouwerij
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden