Lofthoeve

Almere
Actueel aanbod

€ 383.800,- tot € 685.200,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 186m2
Kaveloppervlak
15000 - 15000m2
Inhoud
350 - 700m3
Aantal kamers
2 - 5

Over dit project

Lofthoeve is een prachtig en bijzonder plan met slechts 8 woningen. 

Kijk voor de brochure, tekeningen, prijslijst en technische omschrijving op de website van de makelaar. 

Oosterwold is het nieuwe, spannende, groene buitengebied bij de Vogelweg in Almere Hout. Hier schrijft niet de overheid voor hoe de woningen moeten worden, maar krijgen initiatieven ruim baan. Vanwege de regels uit het bestemmingsplan krijgt het gebied deels een agrarische invulling in een lage dichtheid van bebouwing. Binnen deze regels is het plan LoftHoeve uitgewerkt: 8 woningen in carrevorm - zoals de karakteristieke boerenhoeves uit het zuiden, in een groot landschap met boomgaard en moestuinen. 

De architectuur is modern en duurzaam, met een warme uitstraling. Het gebouw wordt geheel opgetrokken in hout, met hoge glazen puien en balkons, schuin oplopende hoge plafonds, rondom een binnenplaats waar ook de entree van de woningen zit. Er komen 8 woningen in verschillende types en groottes. De indeling per huis wordt in samenspraak met de architecten uitgewerkt. In alle woningen is voldoende ruimte voor de echte Loft opzet: open ruimtes met weinig muren. Een uitvoering met meerdere slaapkamers is ook mogelijk. 

Het gebouw komt te liggen op een kavel van rond de 15.000 m2 groot. Midden in een groen landschap, omringd door fruitbomen maar wel met voldoende afstand voor zonnig wonen, want iedere woning heeft in ieder geval een zonneterras en een aantal ook nog een groot balkon. Er komt een kapschuur voor overdekt parkeren (2 parkeerplaatsen per woning plus een fietsenschuur), een tuinkas en een vijver. De meeste woningen hebben daarnaast nog een eigen aparte berging in het gebouw. 

De definitieve locatie wordt in samenspraak met de bewoners bepaald. Er is nog ruimte in het verlengde van de Auguste Comteweg, in het deelgebied tussen de Tureluurweg en de Goudplevierweg. 

Deelnemen aan LoftHoeve is vanaf het begin kennis hebben van de toekomstige buren en samen het ontwikkeltraject vormgeven. Voor deelname is het noodzakelijk dat u over eigen middelen beschikt (tussen de 13.500 tot 20.000 euro) om de planuitwerking en reserveringskosten voor de grond te kunnen financieren; dit wordt betaald voordat de financiering gaat lopen bij de overdracht van de grond. 

LoftHoeve is in ontwikkeling en zoekt nu deelnemers. Binnenkort is er presentatie met alle informatie en uitleg over het gebied, de opzet van het landgoed en het ontwerp. Welkom!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lofthoeve
Koopwoningen
8
Prijs
€ 383.800,- tot € 685.200,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden