Nordlandt

Almere
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouw Nordlandt, Almere Noorderplassen West

Midden in het groen omgeven door water, verrijst een nieuwe woonwijk: Nordlandt. Gelegen bij de Noorderplassen West in Almere ontwikkelt Ballast Nedam Development 69 nieuwbouw koopwoningen bestaande uit extra ruime rij-/hoekwoningen en bijzondere twee-onder-één-kapwoningen in de populaire stijl.


Paradijs in de polder

Wordt het zwemmen, picknicken of wandelen? Met een overdaad aan flora en fauna, kilometers recreatiestrand, diverse speeleilanden en vele hectaren groen is natuurgebied Noorderplassen een waar paradijs in de Flevopolder. Project Nordlandt verrijst aan de westkant van het natuurgebied, op een steenworp afstand van het IJsselmeerstrand en het gezellige stadscentrum van Almere.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nordlandt
Koopwoningen
69

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden