Almere - 73 koopappartementen

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

€ 160.000,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 130m2
Inhoud
120 - 420m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Trebbe Wonen ontwikkelt een appartementengebouw met 73 koopappartementen aan het Rio de Janeiroplein in Centrum Almere-Buiten.

Het gebouw zal worden gesitueerd naast het Meridiaanpark en biedt vrij uitzicht over de Evenaar. Het voorzieningenniveau is er hoog. Winkels, scholen, horeca, sportclubs en een gezondheidscentra bevinden zich in de nabije omgeving.
Met het NS station om de hoek sta je zo op Amsterdam Centraal. Voor ontspanning en natuur zijn de Oostvaardersplassen op tien minuten fietsafstand te bezoeken.

Het te bouwen appartementengebouw zal ruimte bieden aan 73 appartementen verdeelt over 5 en 11 bouwlagen. De appartementen met twee of drie slaapkamers hebben een woonoppervlak van circa 40m2 tot 130m2. Dit is nog exclusief het ruime dakterras/balkon en de individuele bergruimte.
De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zijn inclusief een luxe hoekkeuken. Op het afgesloten binnenterrein is per appartement een eigen parkeerplaats inbegrepen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Meldt u zich dan aan in en geef uw woonwensen door in uw account. Wij houden u dan op de hoogte van deze unieke ontwikkeling en de planning van de "start verkoop".

Meer informatie

Kenmerken

Project
Almere - 73 koopappartementen
Koopwoningen
73
Prijs
€ 160.000,- tot € 440.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden