Vliervelden

Almere - Almere
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Voor op het nieuwe erf van de Stadsboeren Tom Saat en Tineke van den Berg in Almere Oosterwold is Vink Bouw in samenwerking met KettingHuls architecten een ontwerp van een Poortgebouw aan het uitwerken. Het erf ligt langs de Goudplevierweg in Oosterwold Almere. Een idyllische plek in een groene rustige omgeving die goed bereikbaar is met de auto, ongeveer een kwartier van Almere Stad. Naast de locatie loopt een brede strook van de Eemvallei, die door Staatsbosbeheer zal worden ingericht met een voedselbos, een speelwildernis en vliervelden waarin de koeien van de Stadsboerderij mogen grazen.

Op het erf komt een deel agrarische bebouwing (een hooischuur en een koeienstal), 7 vrijstaande woningen (die al zijn verkocht) en een Poortgebouw waardoor het erf bereikbaar is. In het Poortgebouw zijn tussen de 20 en 25 appartementen gepland. Daarnaast is op het terrein nog ruimte voor de ontwikkeling van een gemeenschappelijke schuur. De ambitie is dat de appartementen energieneutraal zijn, bereikbaar met een lift en een goede buitenruimte hebben (balkon of tuin).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vliervelden
Koopwoningen
20
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden