Lokaal nieuws vrijdag 24 maart 2023 Bron: Boss Almere

Zaterdag 1 april NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 1 april doet Boss in Almere mee aan de NVM Openhuizendag. Tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. 
 
Van de 66 bosvilla’s zijn er nog maar 10 te koop, ieder type op een eigen unieke plek. Kom zaterdag 1 april gezellig en vrijblijvend langs en laat je informeren over de mogelijkheden. Loop langs de laatste beschikbare kavels in het bos, bezoek één van de bosvilla’s of loop een rondje en proef de sfeer van deze bijzonder bosrijke wijk. In fase Noord worden de eerste villa’s bewoond, een aantal nieuwe bewoners zijn druk bezig de woning in te richten en een deel is volop in aanbouw. Ook de bouw in fase Zuid is onlangs gestart, de eerste casco’s van de villa’s zijn zichtbaar. De bouw is nog niet gestart van de laatste woningen die nog te koop staan. Het voordeel als nieuwe koper is dat je samen met de aannemer nog allerlei mogelijkheden hebt de woning naar jouw woonwensen te realiseren. 
 

Ben je nieuwsgierig naar een nieuwbouwwoning, maar heb je bijvoorbeeld vragen over de dubbele lasten of de verkoop van jouw eigen woning? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de makelaar. Onder het genot van een kop koffie kan de makelaar jou meer vertellen over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een no-risk-clausule of overbruggingsmogelijkheden. 
De nieuwe wijk BOSS ligt op de hoek van Musweg/Meesweg in Almere, direct naast het Cirkelbos. Kom gerust langs en ontdek hoe bijzonder deze nieuwe wijk wordt! Kun je niet op 1 april? Neem dan contact op met één van onze makelaars om een afspraak op locatie te maken. Zij vertellen je graag meer over het plan, de laatste beschikbare villa’s en de mogelijkheden. 
Makelaars: 
Brockhoff Makelaars Tel: 020 543 73 75 Mail: nieuwbouw@brockhoff.nl 
Makelaardij Van der Linden Tel: 036 533 0077 Mail: nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl  
 

Meer weten over Boss Almere

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden