Mobiele airco
Lokaal nieuws maandag 28 maart 2022 Bron: Boss Almere

Start verkoop BOSS Zuid

Zien we je op 30 maart?

Op 30 maart aanstaande ben je van harte welkom om live aanwezig te zijn bij de start verkoop van BOSS Zuid. Het verkoopteam is op de locatie aanwezig van 16.00 tot 19.00 uur. Stel je vragen en neem meteen dat fraaie BOSS magazine mee boordevol leuke en wetenswaardige artikelen en achtergrondinformatie.

Kun je niet aanwezig zijn? Geen nood. Het inschrijven voor een bosvilla doe je namelijk online. Dat kan tot maandagochtend 11 april, vóór 9.00 uur. De volgorde van inschrijven maakt niet uit. Dus een vroege inschrijver heeft evenveel kans als een late inschrijver, zolang dit maar in deze periode is. Het digitale inschrijfformulier is vanaf start verkoop in jouw account te vinden.

Meer weten over Boss Almere

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden