Lokaal nieuws woensdag 23 september 2020 Bron: Boss

Vincent Klompenhouwer, ThuisinBouwen

Vanaf de eerste verdieping van bouwbedrijf Drent & Welling, onderdeel van ThuisinBouwen, kun je bij helder weer de locatie van BOSS zien liggen. Het Blaricumse bouwbedrijf is, samen met Vastbouw uit het Overijsselse Rijssen, geselecteerd om de villa’s in BOSS te gaan bouwen. Een bijzondere samenwerking, die alleen maar voordelen biedt.

In BOSS komen oosterse en westerse bouwexpertise samen

Vanaf de eerste verdieping van bouwbedrijf Drent & Welling, onderdeel van ThuisinBouwen, kun je bij helder weer de locatie van BOSS zien liggen. Het Blaricumse bouwbedrijf is, samen met Vastbouw uit het Overijsselse Rijssen, geselecteerd om de villa’s in BOSS te gaan bouwen. Een bijzondere samenwerking, die alleen maar voordelen biedt.

Vincent Klompenhouwer van ThuisinBouwen is enthousiast over de samenwerking tussen de verschillende ketenpartners in BOSS. “We maken samen plannen en voeren die ook samen uit, waarbij alle partijen hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. Dus zonder ingewikkelde samenwerkingsovereenkomsten of VOF-constructies. Voor ons is het een nieuwe manier van werken die heel goed voelt én die bovenal ook veel voordeel biedt voor onze opdrachtgever én de uiteindelijke kopers in BOSS.”

Het beste van twee werelden
ThuisinBouwen is samen met Vastbouw geselecteerd voor het bouwen van de villa’s in BOSS. “Het is een logistiek uitdagend en omvangrijk project waarbij elke bouwer steeds een eigen plukje woningen gaat bouwen. We werken nauw samen, waarbij we elkaar inspireren en aanvullen. Vastbouw is goed in duurzaam bouwen en wij in de begeleiding van kopers tijdens het koop- en bouwproces. Dat doen we met ons merk ThuisinBouwen. In BOSS komen de oosterse en westerse expertise van twee ervaren en kwalitatief hoogwaardige bouwbedrijven samen. Het beste van twee werelden dus.”

Inspiratiecentrum
 “ThuisinBouwen heeft een inspiratiecentrum van 1.300 m2 vol met woonstijlen en woonproducten. Hier vinden kopers alles onder één dak om hun woning helemaal naar wens te maken. Van tegels en sanitair tot dakka­pel en veranda. Daarnaast werkt ThuisinBouwen samen met geselecteerde en gespecialiseerde projectpartners die vanuit hun vakgebied kunnen adviseren op het gebied van keukens, domotica, alarminstallaties, audio-video, haarden, zonwering en de aanleg van de tuin. Op die manier kan ThuisinBouwen van eerste idee tot afbouw volledig ontzorgen!”

Betrokken vanaf dag 1
“Kopers kunnen straks kiezen voor één van de drie typen basiswoningen die zijn ontworpen door OOKarchitecten. De ontwerpen zijn flexibel opgezet, zodat kopers uiteenlopende indelings- en uitbreidingsmogelijkheden hebben. Binnen de kaders die de gemeente en Timpaan hebben gesteld, kunnen we de woning helemaal op maat maken. Dit geldt zowel voor de ruwbouw, waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om een uitbouw, extra bijgebouw of veranda toe te voegen, tot de afbouw, waarbij we samen met de kopers kijken naar bijvoorbeeld het sanitair en tegelwerk. Ook de tuin en het interieur vergeten we daarbij niet, want ook hiervoor hebben we ontwerpers in dienst. We pakken dus alle onderdelen op, waardoor er na de sleuteloverdracht praktisch niets meer gedaan hoeft te worden. We zijn dus vanaf dag 1 betrokken bij BOSS. Van eerste ideeën tot en met de uiteindelijke oplevering van de villa’s.”

Meer weten over Boss

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Almere.

Aanmelden