Specialisten

Creëer uw droomkast bij Wilmar Maatwerk

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige inloopkast? Of bent u op zoek naar op maat gemaakte schuifdeuren? Dan bent u bij Wilmar Maatwerk aan het juiste adres. Wilmar Maatwerk is officieel dealer van Noteborn. Noteborn is een internationale fabrikant die prachtige interieuroplossingen in de vorm van maatwerkkasten produceert.

Stel uw ideale kast samen

Uw wensen en de mogelijkheden bij u in huis zijn leidend bij het samenstellen van de kast. De specialisten zijn van mening dat er twee dingen van belang zijn voor de ideale kast: design en gebruiksgemak. Een kale wand wordt omgetoverd tot een schitterend opbergsysteem, ingericht met lades, hang- en leggedeeltes precies zoals u dat wilt.

Prachtige inloopkasten

Een inloopkast is de droom van velen. Het hart van de inloopkast zelf wordt gevormd door het binnenwerk. Samen met de specialisten van Wilmar maakt u een keuze uit vaste, verstelbare of uittrekbare planken. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende lades, uiteraard uitgerust met een softclose systeem. Bij Wilmar Maatwerk heeft u de keuze uit diverse kleuren. Van lichte effen kleuren tot een warme tint van eikenhout.

Diverse soorten schuifdeuren

Schuifdeuren zijn ideaal om uw interieur een strakke en moderne uitstraling te geven. De deuren kunnen in zowel panelen als glas uitgevoerd worden, in vele verschillende kleuren. De moderne deuren van het Nano Plus systeem zijn bijvoorbeeld beschikbaar met een profiel in wit, mocca, zwart of RVS-look. Heeft uw interieur een landelijke sfeer? Kies dan voor Match Country, een prachtige deur met een landelijk karakter. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig!

Specialist in maatwerkkasten

Wilmar Maatwerk is dé specialist in maatwerkkasten. In 5 stappen komt u samen met Wilmar tot uw droomontwerp. In een kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken en vertaald naar uw exclusieve Maatwerk meubel. Na het gesprek krijgt u de 3D-visualisatie van uw droomontwerp. De vakkundige monteurs van Wilmar komen daarna bij u langs om het ontwerp in te meten, waarna het ontwerp definitief wordt gemaakt. Uw droomontwerp wordt dan geproduceerd en kan binnen 6 tot 8 weken worden geleverd. De monteurs komen bij u langs voor de montage en dan wordt uw droomontwerp realiteit!

Meer informatie en inspiratie opdoen?

Meer infomatie kunt u vinden op de website. Daarnaast heeft Wilmar een showroom in Almere die u op afspraak kunt bezoeken. Marianne Bronkhorst en haar collega’s ontvangen u graag!

Argonweg 59
1362 AC Almere
1e verdieping, geen lift aanwezig

Tel. 06-52004882
Email. wilmarmaatwerk@gmail.com

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.