Mobiele airco

Specialisten

Een mooi meubel op maat, een kast helemaal naar jouw smaak of een keuken waar je alleen maar van zou kunnen dromen. Meestal kopen mensen meubels, keukens en kasten bij de daarvoor bestemde winkels. Maar je kunt jouw wensen ook verwezenlijken door te kiezen voor een interieurontwerper die deze wensen op maat realiseert.

Passie voor techniek en ontwerp

Bij TSM Wonen worden al jouw wensen werkelijkheid. Simo Tomic is de eigenaar van het bedrijf en een gepassioneerde interieurontwerper. Dankzij zijn opleiding in de werktuigbouwkunde, zijn lange werkervaring en de passie om te ontwerpen en mooie dingen te maken, is hij twee jaar geleden begonnen met TSM Wonen. “Wij adviseren de klanten, maar we maken en plaatsen de ontwerpen ook. Naast keukens produceren we ook kledingkasten, inloopkasten, boekenkasten. Ook voor meubels zoals een tv-meubel kan de klant bij ons terecht.”

Ervaring bij VT Wonen

Dankzij jarenlange ervaring als operationeel manager bij VT Wonen heeft Simo veel ervaring opgedaan. “Bij VT Wonen had ik onder andere veel contact met de stylisten van VT Wonen. Daardoor kan ik die ervaringen nu ook inzetten om de klanten goed te adviseren en beter van dienst zijn”, vertelt hij. Dankzij zijn ervaringen, maar ook de ideeën met betrekking tot ontwerp gaat TSM Wonen net zo lang door totdat de klant tevreden is. “We denken met de klant mee en besteden tijd en aandacht aan de klant.”

Samen met de klant om de ontwerptafel

Dit maakt dat TSM Wonen zich onderscheidt ten opzichte van meubelwinkels en keukenwinkels. Daarnaast kan de klant nu een ontwerp nemen die écht past. “Tegenwoordig is het aanbod in winkels min of meer hetzelfde. Van dezelfde materialen, dezelfde kleuren en van dezelfde style. Wij kunnen alles ontwerpen samen met de klant. Precies zoals de klant het wil. Wij hebben de mogelijkheid om onze producten exact op maat te maken, waardoor het ook past bij het bestaande interieur. Met tijd en aandacht die wij aan de klant besteden, komen wij daadwerkelijk tot een goed ontwerp waardoor we aan de wens van de klant kunnen voldoen.”

Bij TSM Wonen wordt meegedacht met de klant. “Soms kunnen niet alle ideeën van klanten technisch gezien uitgevoerd worden. We denken met de klant mee, laten voorbeelden zien en helpen de klant waar nodig met het ontwerp. Uiteindelijk komt het ontwerp dan tot het idee van hoe de klant het in gedachten had. Daarvoor hebben we genoeg ervaring: we weten wat technisch mogelijk is en wat niet.”

Wil jij ook een op maat gemaakte keuken, kast of meubel? Neem dan contact op met TSM Wonen! Zij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

TSM Wonen
Schoepenweg 6
8243 PX Lelystad
Tel: +31 (0) 650 296 767
e-mail: info@tsmwonen.nl
www.tsmwonen.nl